Geisha Pannacotta (såå enkel)

Geisha Pannacotta (såå enkel)

För ett bra tag sen fick jag hem lite Gelesocker Multi att testa men ännu inte gjort! Idag testade jag göra pannacotta på sockret och det var huuur lätt som helst att slippa krångla med gelatinblad! 😀  Perfekt koncistens!

Smaksatte med hackad geisha som kom häromdagen… Gott!

Du behöver:

2 portioner:
2½ dl grädde
1/2 dl gelésocker multi

smaksättning:
valfri (jag tog 4 st hackade geisha praliner)

Gör såhär:

Blanda allt i en kastrull och låt koka upp. Koka 1/2 min och häll upp i portionsskålar. Ställ i kylen och låt stelna ett par timmar. (ca 2-3)

KLART! 😀

(Ps: Perfekt att använda gelesockret till vegetarianer istället för gelatin, då sockret är gjort på vegetabiliskt geleringsmedel.)


nette
info@kardemummagumman.se
No Comments
  • SusanneSj
    Posted at 18:12h, 10 oktober Svara

    Oj oj oj, jag som älskar Geisha. Måste prova den nya sorten.

  • Johanna
    Posted at 18:42h, 10 oktober Svara

    Ja visst är den bra!! Fast jag tycker den är liiite för söt..

  • kardemumma Gumman
    Posted at 18:55h, 10 oktober Svara

    Johanna: Jaa men koncistensen blir tjock och bra så det skulle säkert funka att dra ner mängden liite! 🙂

  • Bakverk och Fikastunder..
    Posted at 19:11h, 10 oktober Svara

    Det låter ju supergott! Pannacotta är gott!

  • emma
    Posted at 19:47h, 10 oktober Svara

    supergott ser det ut !!

  • Mårtenssons kök
    Posted at 19:58h, 10 oktober Svara

    Bra, allt som gör livet enklare är välkommet!

  • Tara
    Posted at 20:05h, 10 oktober Svara

    Oj vad gott det låter, älskar Geisha:D

  • Therese
    Posted at 11:12h, 11 oktober Svara

    Såg väldigt gott ut

  • Erika - Bakglädje
    Posted at 17:54h, 11 oktober Svara

    Mums, det låter underbart gott. 🙂

  • Camilla
    Posted at 19:06h, 12 oktober Svara

    Mums, ser supergott ut. Vad är det du har ovanpå, mer än vindruver?

  • kardemumma Gumman
    Posted at 19:32h, 12 oktober Svara

    Camilla: Det är mörkchoklad! 🙂 (Tunna flarn)

  • Coquina
    Posted at 20:51h, 12 oktober Svara

    Mums, jag älskar geisha =)

  • Pingback:Jag får liksom ingen ordning… | Kardemumma Gumman
    Posted at 19:13h, 21 november Svara

    […] Choklad grädden gillade vi mer, på den gjorde vi en panna cotta! […]

  • Gudrun
    Posted at 20:36h, 22 februari Svara

    Din pannacotta såg mumsig ut! Ska bjuda på det till helgen och provar några olika. Har provat en pannacotta här och den var helt ok. Men jag vill ha en med det lilla extra! Ska prova denna och återkommer med respons!

Post A Reply to Coquina Cancel Reply