10 okt Geisha Pannacotta (såå enkel)
För ett bra tag sen fick jag hem lite Gelesocker Multi att testa men ännu inte gjort! Idag testade jag göra pannacotta på sockret och det var huuur lätt som helst att slippa krångla med gelatinblad! 😀 Perfekt koncistens!
Smaksatte med hackad geisha som kom häromdagen… Gott!
Du behöver:
2 portioner:
2½ dl grädde
1/2 dl gelésocker multi
smaksättning:
valfri (jag tog 4 st hackade geisha praliner)
Gör såhär:
Blanda allt i en kastrull och låt koka upp. Koka 1/2 min och häll upp i portionsskålar. Ställ i kylen och låt stelna ett par timmar. (ca 2-3)
KLART! 😀
(Ps: Perfekt att använda gelesockret till vegetarianer istället för gelatin, då sockret är gjort på vegetabiliskt geleringsmedel.)
SusanneSj
Posted at 18:12h, 10 oktoberOj oj oj, jag som älskar Geisha. Måste prova den nya sorten.
Johanna
Posted at 18:42h, 10 oktoberJa visst är den bra!! Fast jag tycker den är liiite för söt..
kardemumma Gumman
Posted at 18:55h, 10 oktoberJohanna: Jaa men koncistensen blir tjock och bra så det skulle säkert funka att dra ner mängden liite! 🙂
Bakverk och Fikastunder..
Posted at 19:11h, 10 oktoberDet låter ju supergott! Pannacotta är gott!
emma
Posted at 19:47h, 10 oktobersupergott ser det ut !!
Mårtenssons kök
Posted at 19:58h, 10 oktoberBra, allt som gör livet enklare är välkommet!
Tara
Posted at 20:05h, 10 oktoberOj vad gott det låter, älskar Geisha:D
Therese
Posted at 11:12h, 11 oktoberSåg väldigt gott ut
Erika - Bakglädje
Posted at 17:54h, 11 oktoberMums, det låter underbart gott. 🙂
Camilla
Posted at 19:06h, 12 oktoberMums, ser supergott ut. Vad är det du har ovanpå, mer än vindruver?
kardemumma Gumman
Posted at 19:32h, 12 oktoberCamilla: Det är mörkchoklad! 🙂 (Tunna flarn)
Coquina
Posted at 20:51h, 12 oktoberMums, jag älskar geisha =)
Pingback:Jag får liksom ingen ordning… | Kardemumma Gumman
Posted at 19:13h, 21 november[…] Choklad grädden gillade vi mer, på den gjorde vi en panna cotta! […]
Gudrun
Posted at 20:36h, 22 februariDin pannacotta såg mumsig ut! Ska bjuda på det till helgen och provar några olika. Har provat en pannacotta här och den var helt ok. Men jag vill ha en med det lilla extra! Ska prova denna och återkommer med respons!