07 jun Snabblagad kycklingfile i ugn!
Ibland ska det gå fort, magen kurrar och barnen är griniga! Hade fått lite såser att testa från Kelda som passade bra till denna rätt.
Bearnaise delight, lätt bearnaisesås. Krämig bearnaise sås med låg fetthalt, endast 8 %. Klassisk smak av smör, vitvinsvinäger och dragon.
Denna sås fick bli min hjälp, med mycket gott betyg!
Det här behöver du:
4 kycklingfileer (tinade)
Kelda Bearnaisesås
2½ dl matlagningsgrädde
Salt, peppar & kryddor
Gör såhär:
Lägg ugnen på 200 grader. Krydda fileerna och ställ dem i en oljad form. In i ugnen 15 minuter, under tiden blandar du ihop Bearnaisesåsen och grädden, salt & peppar. Häll över kycklingen och in i ugnen ca 10 minuter igen. Klaart!
Serveras med ex ris & sallad.
Kryddade fileer redo för ugnen..
Keldas nya sås, Bearnaise delight!
Emma
Posted at 21:23h, 07 juniDet här låter gott och enkelt, perfekt för en vardagskväll med lite tid 🙂
Mor-Mia
Posted at 08:09h, 10 juniVad roligt att få ett recept där den såsen ingår!
Det ska jag absolut prova någon dag!
Andrea
Posted at 15:34h, 24 juniDet ser jättegott ut och bra också med snabblagat.
Kolla gärna in min blogg. Jag skriver om mina träningar, men man kan nog kalla det en matblogg eftersom jag lägger upp ganska mycket recept också 🙂
Natalie
Posted at 21:41h, 19 januariHej! Ser jätte gott ut! Vilka mer kryddor än salt å peppar har du? Mvh Nathalie