Bruschetta & Keldas tomatsoppa

Bruschetta & Keldas tomatsoppa

Bruschetta gillar jag! Gott och mycket enkelt… Fick ett bra tips för ett tag sedan från Vickan´s blogg att använda Zetas Bruschetta bröd med persilja & Vitlök!

Keldas soppor har också flitigt ätits nu i sjukdomstider, uppskattat! Den toscanska tomatsoppan passade perfekt med en klick creme fraishe och Bruschettan.

 

Det här behöver du till Bruschetta:
4 st tomater
2 st vitlöksklyftor
½ kruka basilika
½ hackad rödlök
2 msk olivolja
1 nypa salt
1 nypa svartpeppar

Gör så här:

Finhacka löken och tomaterna som helst ska vara rumsvarma. Pressa en vitlöksklyfta, hacka basilikan och blanda med tomaterna, tillsätt oljan. Smaksätt med salt och svartpeppar.
Servera tomatröran ovanpå Zetas Bruschetta bröd.

nette
info@kardemummagumman.se
7 Comments
  • Bengan
    Posted at 21:23h, 07 mars Svara

    Nä, nu har charmen med din blogg försvunnit, för mycket halvfabrikat och “produktplaceringar”. Snälla återgå till det där lilla extra personliga istället..Det är synd att flera bloggar oavsett det handlar om mat, barn eller teknikprylars ständigt tenderar att infiltreras av större företag som sponsrar hemmafrugan med lite varor som genast hakar på vitt och brett och breder på.

  • kardemumma Gumman
    Posted at 08:45h, 08 mars Svara

    Tack för din åsikt Bengan! Det har blivit ganska mycket recensioner på sistone på produkter som testats! Dock handlar det inte om att “bre på” utan skriver vad vi verkligen tycker om produkterna. 🙂

  • Pingback:Nyårsmeny | Kardemumma Gumman
    Posted at 16:55h, 27 december Svara

    […] eller snabbare variant: Bruschetta […]

  • Anna/Frostrosor
    Posted at 09:13h, 06 januari Svara

    Bruschetta är gott! Tycker du ska göra den här tomatsoppan nästa gång, min favorit bland tomatsopporna: http://frostrosor.blogspot.com/2010/10/tomat-och-timjansoppa.html
    Lovar att du inte kommer köpa Keldas igen efter den 🙂
    Ha en fin helg!

  • Pingback:Bruschetta | Made By Rebecka
    Posted at 21:42h, 08 januari Svara

    […] det här receptet på Kardemummagumman också. Mycket gott blev det som sagt med Zetas Vitlök och persilja smak på Bruschetta brödet […]

  • Pingback:Tips på Nyårsmeny | Kardemummagumman
    Posted at 19:42h, 29 december Svara

    […] Bruschetta […]

Post A Reply to Tips på Nyårsmeny | Kardemummagumman Cancel Reply