Ben & Jerry´s Half baked

Im in Lööööv! <3

Ben & Jerry´s har ju länge stått högst upp på glasstronen! Men idag åt jag något som var det bästa hittils i mitt 27 årigaliv! 😉 “Half baked” är smaken ni ska testa nästa gång!

“En galen blandning av choklad och vaniljglass laddad med fudge brownies och bitar av chocolate chip kakdeg”

glass

Har ni testat Ben & Jerry´s? Isåfall vilken är er favorit?0 thoughts on “Ben & Jerry´s Half baked”

  • half baked blev jag faktiskt besviken på, jag hade trodde att den skulle vara mycket godare. godast av dem alla är förstås phish food, eller möjligtvis chocolate therapy. fast jag är inte säker på att de har den kvar längre?!

  • Jag fick några varucheckar för att testa för en tid sedan, men blev inte ett dugg imponerad! Alldeles för sött för min smak, för mkt “grejjer” i för att kallas för glass i mina öron! Glass för mig är hederlig gammeldags vanilj! 🙂 Joline var eld å lågor för att provsmaka “en sån rolig glass” men hon tyckte inte heller den var någe vidare, alldeles för söt och man blir törstig sa hon! Kommer inte ihåg vilka vi provade heller, men nån med jordgubb å en massa annat jox i, och en med choklad å godis i typ…

  • Chocolate therapy var jag som besatt av under graviditeten, men den finns inte längre :-(. Hittills har jag inte hittat en värdig motståndare!

  • Men ååh, varför tar de alltid bort dom som är bäst!

    I Finland hade vi ett företag som hette “Sun ice” då jag var mindre som hade en supergod glass med körsbär… Företag finns inte längre, men saknar glassen än! 🙁

  • Ben & Jerry är lite överskattad men half baked är galet god iallfall, finns en till med kakdeg också cookie dough tror jag den heter och den är smaskig också 😉 Glass är det bästa som finns haha.

    MVH J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *