Kyckling i Pitabröd alá medelhavet

Är med i en smaklek som Lantmännen ordnat och här kommer mitt recept! Skulle bli superglad om ni ville rösta på det här!

478962_220x0 (Lånad bild)

Kyckling i Pitabröd alá medelhavet

Det här behöver du:

Färska kryddor t.ex. timjan, rosmarin eller basilika
Grillspett från Kronfågel
Medelhavssås från Kungsörnen
Pitabröd från Hatting
Rotfrukter (morötter, palsternacka, purjolök, rödlök & potatis)

Gör så här:
1. Grilla spetten tills de är helt genomstekta.
2. Hacka morötter, palsternacka, purjolök, rödlök och potatis.
3. Ringla lite olivolja, flingsalt & peppar över. Ugnsrosta i 225 grader ca 35 minuter. Rör om då halva tiden gått.
4. Värm pitabröden enligt beskrivningen på förpackningen.
5. Värm upp såsen.
6. Hacka lite timjan. Fyll pitabröden med rotsaker, kycklingen, Ringla över lite medelhavsås och sist timjan

Lantmannen_Logga
In och hitta på ert eget recept! 🙂

Det var så roligt så jag fixade ett till ”Chili & Cornflakes panerad kyckling hamburgare!”