01 apr Varma mackor med Dijonsenap & Kalkon
Vem orkar hålla till i köket idag då det är strålande sol ute och det är vår i luften? Hade helst velat sitta ute och grilla men orkar inte åka och inhandla allt man behöver. 🙂 Fick bli varma mackor & grönsaker.
Mackorna passar utmärkt att ta med sig ut i picnik korgen, väldigt goda att äta kalla också!
Det här beöver du: (2 per)
4 Rostbröd
4 skivor basturökt kalkon
4 tsk dijonsenap
4 tsk smör
4 cheddarost skivor
Oregano (jag brukar ta ett stänk aromat ovanpå också)
Bred smör samt dijonsenap på varje skiva, lägg på skinkan samt osten. Toppa med oregano. Ugn 200 grader tills osten blivit bubblig och fått lite färg.
Middag på 15 minuter?! 😀
Nu EFTERLYSER jag ERA bästa recept på varma mackor! Vad vill ni ha på era? 🙂
Johanna
Posted at 18:48h, 01 aprilÅh det är gott med varma mackor 🙂 Mina två favvosar är ananas med curry, och basturökt skinka med ceasardressing. Och självklart ost på. Yummo!
Unga Morsan
Posted at 19:12h, 01 aprilGud så gott! Jadu, en av mina favoriter är tomatpure, oregano + salt, basturökt kalkon, ananas och ost. Yummie! Blir som små goda minipizzor nästan.
kardemummagumma
Posted at 20:46h, 01 aprilÅåh va goda!! Måste absolut testa.. 😛
Jessica
Posted at 07:14h, 02 aprilJa, tacoknytena var riktigt smarriga. Tackar och bockar.
Varma mackor är gott, här hemma blir det oftast med chilisås, skinka, senap, tomat och ost. Ibland om man har kyckling över är det också gott att göra en röra av den med curry, röd lök, stekt bacon, creme fraiche, chilisås och ost.
gronkis
Posted at 20:25h, 02 aprilJag är nog lite trist, det är standard med rökt skinka, senap, skivade tomater, ev lök och massor av ost =)