Lax i krämig kokosmjölksås & Ris

Lax i krämig kokosmjölksås & Ris

Dagens middag bestod av Lax kokad i grädde & kokosmjölk. En väldigt enkel måltid som är svår att misslyckas med!

Laxen skar jag i kuber och använde olivolja och Mediterranean rub kryddan (samma som till kycklingen igår), stekte den runtom tills den fick fin färg, pressade ner en vitlöksklyfta och lät fräsa med en stund! Tillade 2/3 burk kokosmjölk samt 1 paket lätt matlagningsgrädde. Salt, peppar samt lite pressad citronjuice, låt koka i ca 5 minuter. KLART! Servera med ris samt en sallad.

nette
info@kardemummagumman.se
7 Comments
  • Veronica o Isak
    Posted at 21:43h, 02 november Svara

    Måste testas, har dock en antifisk man 🙁

  • kardemummagumma
    Posted at 21:51h, 02 november Svara

    Funkar lika bra med kyckling i samma sås! 🙂

  • Linda
    Posted at 22:52h, 02 november Svara

    Oooh det där såg mumsig ut!
    Dina veckomatsedlar både skrämmer och inspirerar mig, så de funkar nog precis som de ska!

  • kardemummagumma
    Posted at 22:56h, 02 november Svara

    ha ha skrämmer?! 😀 det var det värsta…

  • Marias Kakburk
    Posted at 10:18h, 03 november Svara

    Tack:)!

    Enkelt gör de lite extra gott 😉

  • Cristin
    Posted at 03:18h, 08 november Svara

    Men hjälp, nu blev jag vrålhungrig… kanske inte sååå bra vid denna tid på dygnet? 🙂

    Såg riktigt smaskigt ut!

  • Lila
    Posted at 06:05h, 31 mars Svara

    Rekomenderar, väldig gott och snabb 🙂

Post A Reply to Lila Cancel Reply