Fira Farsdag med framkallning

Lilleman är redan 5 veckor! 5 veckor av mindre sömn, blöjbyten, första leendet, ändlös kärlek och en mobiltelefon som är överfull av bilder efter att ha dokumenterat allt detta! Något jag är dålig på är att framkalla bilder, jag var bättre på detta när syrrorna var små! Det kostar en hel del nu när jag börjat kolla runt men finns även sätt där man  kan framkallabildergratis.nu

Den första månaden har självklart varit en omställning för hela familjen. Sömnbrist för oss alla. Olivia har kämpat med känslor av att inte vara minst längre samtidigt som hon är otroligt stolt över att få ta hand om sin lillebror. Hon har blivit mammig och uttrycker ofta att hon inte känner att jag har tid med henne då “Sander ska amma HEELA TIDEN”. Emelie har tagit på sig rollen som “lill mamma”, skyndar hem från skolan för att få ta hand om lillebror. Hon hjälper gärna till med blöjbyten och en extra famn som bär när det är gnälligt. Detta är otroligt uppskattat kan jag säga om man haft en dag där bebisen varit missnöjd och velat ligga i sjalen hela dagen…

Största omställningen kanske det varit för Anton som blivit pappa för första gången! Allt nytt ansvar, alla nya känslor som dykt upp. Snart får han fira sin första farsdag som pappa på “riktigt”, vilket är stort! Vi har redan börjat fundera över vad vi ska ge honom, en fotomugg på barnen kanske kan vara något. Vilka av era motiv skulle ni framkalla bilder av inför farsdag? Alla tips är välkommna!

I samarbete med framkallabildergratis.nuLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *