Chorizopasta

Snabblagad och god Chorizopasta alá Tommy Myllymäki

image

 

  • 1 gul lök, skalad och tunt skivad
  • 2 röda paprikor, i strimlor
  • 400 g rå/färska chorizo
  • 1 tsk färsk rosmarin, finhackad
  •  vitlök, tunt skivad
  • 2 tomater, i små bitar
  • 1 dl vatten
  • 400 g pasta, t ex penne
  •  salt
  •  olja att steka i
  • 2 dl riven lagrad ost, typ parmesan

Gör så här

  1. Fräs lök, paprika och vitlök i olja tills det mjuknat.
  2. Tillsätt chorizo och låt steka tills korven börjar bli tillagad.
  3. Tillsätt rosmarin och tomat samt vatten. Låt puttra ihop i 2 minuter. Koka pastan enligt anvisning på paketet, sila av och blanda med såsen.
  4. Toppa med riven ost.

 

 



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *