Anlita Städhjälp?

Har ni någonsin haft städhjälp hemma? Jag har aldrig haft det innan och har ganska svårt att släppa in en främling som ska lyfta på allt i vårt hem… Dels har man rätt mycket prylar som hen först ska lyfta bort, eller i mitt fall som jag själv städade bort innan! 😉  Har även ansett att vi har det relativt välstädat men beslutade iaf att ge det en chans! Anlitade Helpling att utföra jobbet! 480 kr (efter RUT) för att städa 3 rum och kök, så det är relativt billigt för de 3 h städning man får. Man ska tillhandahålla städgrejerna själv och hade plockat fram halva städskåpet på bordet. Städerskan kom punktligt på utsatt tid och efter en kort diskussion om vad som behövs och inte behövs göras satte hon igång! Vi åkte och shoppade under tiden så hon kunde jobba ostört!

image

Vilken känsla att komma hem!!! Doften av nystädat hem slog emot oss när vi öppnade dörren och det var verkligen RENT! Sorterat, dammat, torkat, diskat – fräscht! Hon hade även omplacerat lite saker så att alla köksmaskiner på bänken blivit mer lättillgängliga, och även de rengjorda! Jag kommer anlita dem igen, inte varje vecka men lite då och då för att få en rejäl uppfräschning här hemma! 🙂

image

helplingLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *