Vinn Signerad bok- Leila Lindholm 50


Leila Lindholm är inte längre ”bara” en bakdrottning utan har tagit steget in i inredningsvärlden och skrivit boken ”Welcom home” boken handlar om en inredningsstil som går från klassisk kolonialstil till fransk romantik. I boken får du även tips på hur du på egen hand tapetserar, gör en sänghimmel, bygger smart förvaring, hänger tavlor och ljussätter ett rum mm…

Jag har nu möjlighet att lotta ut ett signerat exemplar av denna bok till er! 🙂

http://cdn1.cdnme.se/140365/7-3/leila2_5294ed7e9606ee0f015c0b0e.jpg

För att vara med i tävlingen:

 

Lämna en kommentar där du berättar varför du vill vinna boken!

Tävlingen pågår till måndag 2:a december kl 21.00
*****************************************************************************

 

Om du vill träffa Leila har du chansen i helgen!!! Åk då till Täby Centrum på lördag. Leila är där för att bjuda på bästa tips och för att signera böcker.

 

Program lördag 30/11

 • 12.00 Leila ger bästa tipsen för julbaket
 • 12.00-17.00 Glögg- och pepparkaksbar
 • 13.00 Elever från Täby Kulturskola sprider stämning med julsång
 • 14.00 Leila signerar sin senaste bok Welcome Home
 • 15.00 Leila ger bästa tipsen för julbaket

Läs mer på Täby Centrums hemsida.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

50 tankar om “Vinn Signerad bok- Leila Lindholm

 • Sara

  Ojojoj, du anar inte hur gärna jag skulle vilja vinna Leilas bok! Har dreglat på den sedan den kom ut. Det är så underbart med en inredningsbok i eklektisk stil som motvikt till alla andra.
  Håller tummar och tår!
  Kram!

 • Vform

  Hej! Vissa av oss har redan några år på nacken! Men det hindrar oss inte att gilla mat och inredning 😉
  Leilas stil har jag alltid tyckt om …. så en bok skulle sitta perfekt!!
  Hälsningar från Rangsby

 • Johannapanna

  Men ååååååh, denna boken är Number One på min önskelista. Hela hösten har jag missat alla chanser att träffa Leila och få köpa en signerad bok, den enda som nu fattas min samling av hennes böcker. Jag har redan en plats för den på hyllan i köket. Åh snälla tomten, hoppas lotten faller på mitt namn denna gång 🙂

 • Sara Eriksson

  Jag vill gärna vinna boken för att jag älskar inredning och att pyssla och göra saker själv. Så denna boken skulle ge massa inspiration:)

 • Cecilia Eklund

  Denna bok behöver jag….med tanke på inredning som nu är på gång här. Den innehåller ju också hur man bygger smart förvaring, där behöver jag en massa idéer nu! Hoppas hoppas hoppas…. 🙂

 • Malin Hedlund

  Jag älskar Leilas bakböcker så jag är säker på att jag kommer gilla den här också. Den här vinsten skulle vara den bästa julklappen jag kan få och skulle passa perfekt nu när jag vill göra om hemma.

 • Maria Johansson

  Jag anser inte att jag är mer värd att vinna denna bok än någon annan här men jag älskar Leila och blir så inspirerad av hennes stil och kreativitet.

 • Petra

  Leilas welcome home bok är full av inspiration, den får mig att vilja öka min inrednings ambition. Nu när det närmar sig juletider, kan jag i lugn och ro fundera ut nya idéer. Jag kommer av boken ha mycket behållning, och att mitt hem kommer förändras likt en förtrollning. Jag vill gärna förnya mitt hem innan det blir vår, och då med hjälp av Leila och i hennes inredningsspår. Boken på min önskelista som nummer ett, därför skulle boken till mig kännas så rätt!!// Petra

 • Susann

  Hej!
  Bara boken i sig är ju så snygg! Och Leila själv så söt! Däremot är jag inte så duktig på att baka… Jag försöker, men alltid är det nåt som går snett! Jag följer recepten till punkt & pricka, men ändå så blir det knasigt! Nåja, kanske dags för mig att prova Leilas vackra kakbok, och dessutom signerad, vilket pris! Hoppas på turen 😀
  Med vänliga hälsningar
  //Susann 😀

 • Helen Salmons

  Inredningsbok för drömmar kan,
  kanske inspirera min händige man,
  till nytänk med annorlunda stil,
  jag väljer och han utför: vilken deal!

 • Jenny P

  Vi har precis köpt en sekelskifteslägenhet med ett stort renoveringsbehov så jag letar varje dag efter snygg inspiration och det vet jag att Leila bjuder på i mängder. Hennes bok skulle vara både jättekul att läsa men framförallt till stor hjälp i det hårda arbete som väntar oss och alla de beslut som ska fattas innan vi kommer i mål med vår stora gemensamma dröm.

 • Kia M

  Unik möjlighet att få vinna en bok som jag vill ha i mina ägor och har även nytta av när jag ska inreda i mina rum. Ett stort plus är att den är signerad med 🙂

  Lycka Till ALLA.

 • Eva Albin

  Det vore mumma
  att vinna boken från kardemumma
  en bok med Leilas underbara recept
  nej, hon har ju frångått sitt gamla koncept
  och ägnar sig nu åt inredningstips
  en bättre gåva till far än en sidenslips

 • Anita Söllwander

  Om jag denna boken skulle vinna kan jag nog min stil finna,sen är det ju inte fel att smarta tips få se, håller tummar och tår att jag boken får!

 • Pia Näsman

  Oj jag önskar att jag vinner boken!! Då har jag möjlighet att lära mej tapetsera och kan hjälpa mina föräldrar tapetsera så dom får det fräscht hemma!

 • Karin

  Jag lusläser Leila o kikar på alla program på TV! Har dock aldrig fått nöjet att se henne live för att få en bok signerad!
  Kanske kan få en med hennes signatur nu! 🙂

 • Tina Carlström

  wow vilken fin tävling.
  Jag älskar Leila och har hennas andra böcker. Jag gillar hennes ”kajsa varg stil” man tager vad man haver och det blir alltid lika lyxigt.
  Jag skulle så gärna vilja ha denna bok, det vore världens bästa julklapp, särskilt då den är signerad och Leila är en av mina förebilder.

 • Nina

  Spännande, jag visste inte att hon håller på med inredning. Boken vill jag ha i julklapp till mig själv eftersom ingen köper böcker till mig..

 • Johan Lindfors Larsson

  Den här boken, från min favoritdrottning, skulle komma väl till pass när jag ska flytta.
  Eftersom jag är singel så behöver jag verkligen något som kan hjälpa mig att göra mitt boende så attraktivt som möjligt.
  Det som intresserar mig mest är den fransk romantiska delen…

 • Lena

  Jag vill gärna vinna boken för att se vad Leila har för tips gällande inredning. Leilas kokböcker är fulla med härliga recept och bilder. ”Welcome home” är säkert lika intressant som kokböckerna, men det får jag ju se ifall jag vinner 😉

 • Camilla Sandmark

  Hej!
  Vilken trevlig tävling!
  Jag är supernyfiken på den här boken! Det är alltid så mysigt och trivsamt i de tv-program som Leila har och jag hoppas att hon ger tips i samma stil för alla slags rum i den här boken! Skulle gärna vinna den och få lite Leila-känsla hemma!

 • Birgitta

  Hej!
  Har jag tur nu så ska min älskade dotter få den fina boken i julklapp av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer med många jobbiga cellgiftsbehandlingar. Nu är hon frisk och behöver lite inspiration till sin och hennes pojkväns nya lägenhet. Håller tummarna hårt!

  Kram/Birgitta

 • Rolf

  Hej!
  Vinner jag ska min underbara fru få den fina boken. Hon har haft det så
  jobbigt med sjukdom, så hon behöver få lite avkoppling och bli inspirerad att göra om lite i vårt hus. Håller tummar och tår!

  Mvh Rolf

 • Robert

  Hej!

  Hoppas jag får vinna den fina boken som då min älskade flickvän ska få i julklapp av mig. Hon har nyligen varit sängliggande i elakartad cancer och genomgått 8 cellgiftsbehandlingar. Hon älskar heminredning och skulle bli överlycklig. Hon är en kämpe och betyder allt för mig, så hon är verkligen värd att få boken. Håller tummar och tår.
  Mvh Robert

 • Madelene

  Hej!
  Klart jag är med i denna fina tävling och hoppas på lite tur nu.
  Har haft ett väldigt tufft år med svår cancer och jobbiga behandlingar.
  Det skulle verkligen bli en fin julklapp till mig själv. Hoppas!

  Kram Madelene

 • Fia Sjöblom

  Ja inreder mitt hem efter eget huvud, personligt och mest med containerfynd men känner att jag skulle nog behöva en ledsagare med känsla för färg, stil och harmoni. Det kryllar av duktigt folk, de flesta fladdrar förbi och försvinner ut i det blå, men Leila Lindholm måste vara nåt alldeles extra eftersom jag lagt hennes namn på minnet!

 • Anneli Tirri

  Jag vill vara med och tävla om Leilas nya bok, en perfelktjulklapp till min dotter som nyss skaffat sig ett nytt boende och behöver lite nya tips och ideer.

 • Frida Eriksson

  Min mamma ÄLSKAR Leila! Hon skulle bli överlycklig av att få denna i julklapp! Åh vad kul det skulle vara att få ge henne denna!

 • Ingrid

  Har en faster som gillar Leilas alla böcker starkt och det har blivit lite av en tradition att hon får en ny bok varje jul. Just denna skulle sitta extra bra då hon för fullt letar efter hus och kan behöva lite inspo.

 • Jenny

  Hej! Jag vill vara med och tävla!
  Tycker Leila är en fantastisk inspirationskälla och jag skulle behöva komma bort från fiskpinnarnas förbannelse..!

 • Kristiina

  Welcome Home skulle min make få,
  för att ett litet frö så.
  Som uppskattning och tack för allt slit och släp han fixat,
  minsta lilla vrå med vårt hem fixat.
  Nu kan vi tillsammans det sista ordna, vill jag lova.
  med den som en liten Welcome Home-gåva!

  Ha en fin dag!

 • Anna M Rautila

  Min sambo, han har funnit sin nya passion,
  nämligen matlagning & inredning- i kombination!
  Jag klagar inte, utan vill uppmuntra denna nya fluga,
  för när jag själv lagar, blir det snarare något som bara får duga!
  Inredningen sedan finns i huvudet men inte i praktiken,
  det är oftast han som får ta fram såväl hammaren som spiken!
  Leila har tidigare inspirerat oss vid matlagningens bestyr
  och skulle med denna bok även göra hemmafixandet till ett äventyr!

 • Erik J N

  Vill till morsan denna bok vinna, för hon är en fantastisk kvinna.
  Baka är hon grym på, baka gärna lite extra så jag också få.
  Lite nya fräscha recept skulle vara kul att ge mor, det tycker både jag och min storebror.