Tävling vinn Hackman stekpanna “Hard Face”

Vad sägs om att vinna en stekpanna från Hackman där man varken kommer bränna maten eller beläggningen i sin panna?(Hackman Hard Face NOH är utvecklad särskilt för induktionshäll, men fungerar på alla andra spisar med. En vanlig induktionspanna hettas upp till 350 °C på ett par minuter och då bränns både stekpannan och maten – redan vi 250 °C börjar stekpannans beläggning ta skada och non-stick-egenskaperna försvagas. Hackman NOH teknologin (non overheatable) gör att pannan inte kan nå över 230 °C. Oavsett om du sätter plattan på max, är bränd mat eller bränd botten inte längre ett problem. )

Allt du behöver göra är att svara på frågan: Var tillverkas Hackman?! (Tipsa gärna om tävlingen)

Sista tävlingsdagen är Fredagen den 14 Juni kl 18.0042 thoughts on “Tävling vinn Hackman stekpanna “Hard Face””

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *