Räkmacka och balkongväder

Underbart väder, utomhus vill man hålla sig! Vi har haft halva dagen ledig idag, från morgonen hade Olivia en plåtning för höst/vinterkläder ( kändes helrätt med overallen nu) 😉 duktiga lilla gumman fixade det galant… Andra halvan har spenderats ute! Perfekt med mackor man kan njuta av utomhus!

image

image

Har ni tips på bra ”ute” mat?

5 reaktioner på ”Räkmacka och balkongväder

  1. Slurp vilken lyxmacka med de där ingredienserna! Ute-mat… ja jag brukar ganska ofta göra kyckling drumsticks i ugnen. Kör man på grillfas sista minutrarna får man en riktigt härlig yta på dem. Jag har recept på bloggen.
    Tortillabröd som man fyller med olika saker, allt från skinka och grönsaker till kyckling eller strimlad fläskkotlett. Och så fläskar man på och gör wraps! Smarrigt!

Kommentera