Italiensk tomatsoppa med Knaperstekt Sidfläsk och Kikärter, serveras med Parmesanpinnar 2


Nu är pressmaterialet för Knorr klart och fotograferat av duktiga  Börje Svensson, riktigt fina bilder när ett proffs fotograferar! 🙂

 

  • 1 pkt Knorr Tomatsoppa med Mascarpone
  • 1 st Knorr Fond ”du chef” grönsak
  • 2½ dl grädde
  • färsk timjan
  • 1 pkt kikärter
  • 100 g knaperstekt sidfläsk
  • Riven parmesan

Parmesanpinnar:

  • Smördeg på rulle
  • Riven parmesan
  • Olivolja
  • Flingsalt

Gör såhär:

Värm soppan och häll ner kikärterna, låt koka 5 minuter, tillsätt grädden. Knaperstek sidfläsket. Toppa soppan med sidfläsk, riven parmesan & timjan. Sporra ut tunna remsor av smördegen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med olivolja, strö över salt och riven ost, snurra pinnarna och grädda i 180 grader 8-10 minuter. Servera pinnarna som tillbehör till soppan!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Italiensk tomatsoppa med Knaperstekt Sidfläsk och Kikärter, serveras med Parmesanpinnar