Vinn signerad bok ” Desserter med stil”

Känner ni Daniel Roos? Nu har ni chansen att kamma hem en fantastisk dessertbok av honom!

” Ingen kan vara mer lämpad än Daniel Roos att vägleda oss in i desserternas paradis. Efter flera år som konditorchefOperakällaren i Stockholm och med en välförtjänt plats i det Svenska Kocklandslaget har han kommit en lång väg sedan han som fjortonåring gjorde praktik i en Konsumbutik med bageriavdelning.
”Min senaste stora uppgift var att ta fram desserten till det kungliga bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Mitt yrke kan jämföras med att vara konstnär. Jag älskar att skapa, och det faktum att det jag skapar även smakar gott tycker jag är en stor bonus.”

Och visst skapar han, varje dessert ser ut som ett litet konsverk man inte vill förstöra! Boken är som ett litet lexikon som vägleder dig att göra snygga desserter….

Vill ni vinna ett signerat exemplar av hans fina bok  lämnar ni bara en kommentar nedan!

För extra lott gilla Daniels sida på Facebook ”Pastry Design” och ”Kardemumma Gumman”. (lägg till här intill)

Tävlingen avslutas Måndagen den 9 April kl 21.00

En helt magisk bild! Det är inget landskap utan en dessert skapad av Daniel…

26 reaktioner på ”Vinn signerad bok ” Desserter med stil”

  1. Den boken hade man ju faktiskt gärna suttit och bläddrat i en kväll eller två 🙂 Vet nämligen att bilderna är vackra 🙂

    Har gillat hans sida, har klickat på dig, verkar vara din privata, eller? Nå skickade vänförfrågan så får du göra vilket som 🙂

    Så nu hoppas jag på min vinnar tur 🙂

  2. Åh, jag som går i tankarna att skola om mig. Är sugen på konditor. Den där boken skulle nog vara spiken i kistan som gör att jag söker till en utbildning! Ser ju helt fantastiskt ut!!

    Jag gillar båda sidorna på Facebook. 🙂

  3. Vore ju inte fy-skam att få hem den här på posten/i brevlådan.. Håller tummen och hoppas på vinsten, men också äran att få bjuda mina nära på en alldeles oemotståndligt söt smakupplevelse.

Kommentera