”Mamma jag skar mig i tummen, men ingen fara, den sitter fast än!”

Så kan det låta när man har en 3-åring (snart 4:a) att skära grönsaker! 😀 Take it coool.. 😉 Idag invigde jag mina nya Mateus tallrikar som jag suktat efter lääänge, som låg och väntade på mig när jag kom hem från Finland, och jo de var precis exakt så fina som jag hade tänkt mig!

Små hjälpredor som bara måååååste plocka på bordet! 

Tänk att man aldrig tröttnar på Tacos, vi äter det nästan 1 gång i veckan… (Som säkert många av er andra med…)

Mitt tacos-ätande ändras lite under tidens gång, just nu måste jag ha sweet-chili sås på! Är ni som mig eller kör ni på samma varje gång? 😀

14 reaktioner på ””Mamma jag skar mig i tummen, men ingen fara, den sitter fast än!”

  1. Mmm, så gott med tacos! Satt på jobbet idag och blev så sugen på just tacos. Vi äter det faktiskt nästan aldrig. Men om jag äter det så måste jag ha ananas till mina tacos. Gärna en egen hemmagjord ananassalsa på färsk ananas.

  2. Jag är likadan, äter också tacos i princip varje vecka, och tröttnar heller aldrig. Det är väl det som är det fina: att man ändå kan variera sig lite. Jag brukar göra lite olika tacogratänger/-tårtor ibland som variaton. Alltid lika gott 🙂

  3. Här äts också tacos nästan varje helg!Ibland brukar jag säga att jag ska ”laga mexikanskt” som en cover-up!Haha!MEN!Inga tacos hos oss utan den hemmagjorda guacamolen!! 😛

  4. hejsan … ååå jag vill oxå ha de där tallrikarna …suktat efter dem så länge nu …men kan inte bestämma mig vilken av storlekarna jag ska köpa … vilken storlek valde du ??? jag funderar på om de minsta är för små och mellersta för stor ….??? alltså som mattallrik fin blogg du har !!// Anna

    1. Ja du, jag har/hade samma dilemma.. Nu tog jag de i mittersta storleken (32 cm) Men de är på gränsen till too big (Även om det ser lite lyxigt ut) 😉 Kommer nog eventuellt köpa de mindre med… *suck suck för bankkontot*

Kommentera