Fingerfood – Friterade Mozzarellasticks & Lökringar

Friterade saker är ju gott, onyttigt… men gott! Har sett dessa smarriga Mozzarellasticks och lökringar på både Coop och ICA, nu har vi testat och de var ju såklart goda, men tror de gör sig bäst i en fritös! Har ni testat dem

Creme Fraiche & Chilidippen fanns receptet på baksidan! 

4 reaktioner på ”Fingerfood – Friterade Mozzarellasticks & Lökringar

  1. Åh, goda lökringar är inte att underskatta!!
    Jag tycker det funkar rätt bra att fritera sånt här och även potatisklyftor i het olja i en panna på spisen. Men det blir lite fettskvätt i köket och tar lite tid…

  2. Hej, din blogg är jättebra! Har letat som en tok efter mozarellasticks och chillipoppers utan framgång. Hittade lökringar på Willys i Mölnvik, Värmdö i höstas men nu verkar de inte längre ha kvar dem i sortimentet. Vart har du köpt dina?

Kommentera