Fyllda Lövbiffsrullader i gräddig chilisås med ugnsbakade Parmesantomater (Lchf)

Måste skärpa till mig med Lchf igen! Har svävat iväg lite väl mycket av spåret (dock utan viktuppgång, men inte ner heller) Ny middagslista med massa nya Lchf recept så ska det avgiftas här igen! Denna rätt uppskattades av alla, tom Emmis mumsade både tomater & lövbiff!

Lövbiffsrullader

  • 8 Lövbiffar
  • 100 g soltorkadetomater
  • Smaksatt  Philadelphia (vitlök & örter)
  • salt & peppar

Gör såhär:

Hacka soltorkadetomaterna och blanda det med osten. Bred på lövbiffsskivorna, rulla ihop och fäst med tandpetare.
Bryn rulladerna runt om i stekpanna tills de fått färg, smaka av med salt & Peppar.

Gräddig Chilisås

  • 4 dl grädde
  • 2 msk sweetchilisås
  • 2 msk chilisås (el tomatpuré för mildare smak)
salt, peppar & paprikapulver
persilja

Gör såhär:

Blanda ihop allt och häll över rulladerna i stekpannan när de är klara, låt koka ihop en stund! Smaka av med persilja.

Ugnsbakade Parmesantomater

  • 4-6 tomater
  • riven parmesanost
  • olja, salt & peppar

Gör såhär:

Lägg ugnen på 225 grader. Halvera tomaterna och lägg i ugnsfastform, pensla med olja, strö över salt, peppar & rikligt med parmesan. Gratinera i ugnen tills osten fått fin färg (ca 12-15 min). Strö över färsk basilika vid servering.