Problem med bloggen?

Flera har hört av sig för att bloggen varit trög och ”hakat upp sig” efter min bloggflytt (som förövrigt en duktig kille hjälpe till med, www.hemsidebyggaren.se), har du haft detta problem med här? Har inaktiverat några tillägg nu och tror det har blivit bättre? Men hör gärna av er om något krånglar…

Har skaffat ett nytt macroobjektiv nu (Sigma), ikväll ska det testas på matbilder istället för blommor…

4 reaktioner på ”Problem med bloggen?

  1. Jag har haft en hel del problem med sidan, bara nu när jag ska skriva inlägget! Dessutom kommer jag vissa dagar inte in på sidan, istället hänger den sig och till sist stängs internet ner. Och överst på sidan hade du ju tidigare 4 små bilder på rad, nu finns de fast mycket större i höjd på varandra så man måste scrolla ner en bra bit innan man kommer till inläggen. Men det kanske ska vara så?

Kommentera