Första Veckan Lchf – Hur gick det?

Trots att man ätit både glass och “chips” ;), kan man tappa kilon då? Ja det kunde man! Jag äter inte strikt LCHF, kanske tom mer åt LC hållet… Dessutom fuskar jag ibland med 1 rågkuse på morgonen… Något som blir för strikt kommer inte att hålla i längden, inte för mig iaf! Men såhär som jag äter nu känns mer hållbart och något man kan göra varje dag, inte enbart för viktnedgång , utan för alla hälsoeffekter lågkolhydratkost för med sig.. 🙂 Så hur gick det?

Så här mycket mindre visade vågen efter 7 dagar! Hejja! Hur har det gått för er andra som startade samtidigt? 🙂10 thoughts on “Första Veckan Lchf – Hur gick det?”

  • Bra jobbat 🙂 min första vecka gav 3 kg men jag är nog lite mer strikt kanske. Oopsies har räddat min frukost :-). Jag kör nog mittemellan lchf/LCNF. Min brorsa tappade 30 kg på 9 mån förra året – min inspiration!

  • 🙂
    Jag vill bli av med typ 10 kg. Tappade 25 kilo för 2,5 år sen, först med Cambridge kombinerat med lågkolhydratkost o sen med LCNF. Sen vart jag gravid igen och smackadam så var kilona åter. Skumt ;-). Jag lägger in en del recept på bloggen om du behöver variation

  • Grattis till lyckad viktnedgång! Jag kör också igång men det blir inte förrän nästa vecka när kalasen är avklarade! Kul, man blir peppad av att se att det går bra för andra!

  • Grattis! 🙂 Om du vill får du gärna berätta lite mer utförligt om hur du äter. Jag skulle också behöva lite inspiration att komma igång nu efter semestern… Tränar du något?

  • Bra jobbat! Jag började med LCHF i söndags, men inte heller strikt. Jag har tappat 1,1 kg på två dagar :=) Kul man kan gå in till dig och hitta smarriga recept :=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *