Tunnbrödsstubbar med Bacon, Sweetchili & Mozzarella

Första dagen med LCHF (eller min egen variant LCNF, Low carb normal fat) är passerad utan hunger och utan problem! Recept kommer…. Detta recept hittade jag hos Karin som jag bara måste testa för nån kväll sen, ändrade lite i receptet så det passade mitt kylskåp! Guuuda Gott!

Tunnbrödsstubbar
(4 personer)

4 st fyrkantiga, mjuka tunnbröd
1 pkt bacon
200 gram färska champinjoner
2 dl crème fraiche
100 g  färskost (Jag tog Philadelphia vitlök & örter)
3 msk sweetchilisås
½ dl hackad persilja
svartpeppar
2 bollar mozzarella

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader.
Hacka bacon och champinjonerna. Fräs i en stekpanna tills baconet blivit knaprigt.
Blanda fräset med färskost, creme fraiche, persilja och sweetchili. Krydda med svartpeppar och eventuellt lite salt.
Bred ut röran på bröden och rulla ihop. Skär varje tunnbrödsrulle i fyra bitar. Ställ stubbarna på en plåt med bakplåtspapper.
Skiva mozzarella och lägg ovanpå varje stubbe. Gratinera stubbarna i ugnen i ca 10 minuter, eller tills osten smält och fått fin färg. Strö över lite hackad persilja och servera genast.

Tjolahopp in i ugnen!