3-rätters med Fredagskocken

Igår hände det! Supergod mat, gott vin och trevligaste sällskapet! Att vinna MAX Blogaward gav verkligen en toppenvinst med denna glada kock! 🙂 Imponerad av Mattias kunskaper och efter att ha fått hans grillbok igår kan jag varmt rekomendera den med!

Dagen började med att Theres kom hit och fixade och dukade lite, vi öppnade en flaska sangria och inväntade resten av sällskapet! Mattias kom vid 6 snåret och sen drog vi igång alla spisplattor efter en del ommöblering i köket! 😀

Ni får följa med på resan här nedan! 🙂

Köket är redo…

Theres dukade fint med porslin från Pentik, servetterna och duken kommer från Green Gate, såå fina!

Vi skippade tallrikarna senare då Mattias hade några som passade bätte till maten..

Testade en ny slags drickfärdig Sangria, väldigt uppfriskande!

Kocken har anlänt och börjar plocka fram råvaror av bästa kvalité…

Mattias är redo att sparka igång!

Glada kocken fixar förrätten…

Så roligt att se nån jobba med så mycket matglädje…

Förrätt: Råmarinerade pilgrimsmusslor, räkor och en salsa gjord på Avocado, mango, chili, koriander och lime..

Varmrätt för J blev Torskrygg med krämig primörrisotto och rödbetor…

Oxfilémedaljonger, krämig primörrisotto och rödbetor

Dessert blev en Vitchoklad & Vanilj cheesecake med sommarbär, gott gott!

Vinet vi drack till förätten var ”Koningsmosel Riesling”

till huvudrätten drack vi ” Chianti Classico, Collina del Sole 2008″ Ny favorit!

Tack till er alla i MAX Blogaward juryn för att ni valde mig! 😉 Kunde nog inte fått en gladare kock att stå i detta kök! 🙂

3 reaktioner på ”3-rätters med Fredagskocken

  1. OOOOO vad jag önskar jag varit med om detta ,skulle ha blivit mätt att bara tittat på läckerheten ,och den som jobbar vid spisen ,,

Kommentera