Vinn en årsförbrukning…

av Tropicanas nya juice!!!

Tropicana lanserar nu 3 nya juicer i en transparent PET-flaska på 0,85 liter,  Stormy Orange, Cloudy Apple och Sunny Clementine.

Juicerna är ej från koncentrat,  tillverkade av 100 procent ren pressad juice. De innehåller inget tillsatt socker, smakar precis som färskpressad! En deciliter Sunny Clementine räknas som en portion av Livsmedelsverkets rekommendation att äta ett halvt kilo frukt eller grönsaker om dagen.

 

Om ni vill ha chans att vinna en årsförbrukning av juicerna räcker det med att lämna en liten motivering nedan om varför just DU ska vinna den!

Tävlingen avslutas Lördagen den 21 maj kl 18.0058 thoughts on “Vinn en årsförbrukning…”

 • Min motivering lyder som så: Det är gott, men jag köper det allt för sällan då jag inte ens kan handla “rätt” i matbutiken. Läsk slinker lättare ner i korgen + att jag behöver minska ner på sockret och här får jag ett utmärkt tillfälle att skärpa till mig o dessutom under ett helt år!!! Det finns inga ursäkter -haha

 • För att jag har kämpat bort 20 bebiskilon den här våren och verkligen behöver fortsätta att äta (och dricka) nyttigt!

 • Jag älskar mat och din blogg!! Läser den mkt ofta.
  Hoppas jag vinner för jag behöver lite god näring och energi mitt i livet med mina 3 små barn:)

 • Inget förgyller en frukost som ett glas riktigt god juice! Unnar mig och min familj det alltför sällan tyvärr, men med en sådan vinst skulle det bli ändring på det 🙂

 • Jag skulle gärna vinna denna juice eftersom vi i vår familj dricker rätt så mycket juice men nästan bara billiga 2 dl förpackningar som man blandar själv. Denna juice måste vara en smaksensation speciellt i jämförelse med den vi brukar dricka!

 • Jag har ingen speciell motivering varför jag vill vinna mer än att det är precis en sån här dryck jag skulle vilja börja min morgon med för att känna mig pigg och glad. Det passar ju även utmärkt att använda den som törstsläckare när solens strålar steker i sommarvärmen 🙂

  Stor kram!

 • En frukost med färskpressad Juice, ostmacka och kokt ägg, kan det bli mycket bättre?
  Dessutom en bra start på dagen för både stora och små med ett rejält vitaminintag.
  Det skulle jag vilja unna mina Goa tvillingpojkar lite oftare, dessutom så fullkomligt älskar de Juice, deras mamma också 😉

 • Vill mer än gärna skämma bort ungarna med denna lyx i ett år och ett o annat glas till maken också

 • Både jag och min son dricker gärna Tropicanas Cloudy Apple! Vi tycker att den är så god att vi väljer den varje gång. Skulle jag vinna en årsförbrukning så skulle vi kunna unna oss att testa de övriga smakerna bland Tropicana-juicerna också! Det skulle min man bli glad åt, då han just nu bara blir nedröstad av mig och sonen och får bära hem ännu en Cloudy Apple-juice!

 • Jag älskar juice. Men det blir mest att jag dricker vanligt vatten. Färskpressad juice är så himla dyrt, så jag unnar mej det sällan.. Skulle vara underbart att vinna äkta juice i ett helt år.. Skulle smaka som gudarnas nektar ihop med det kokta ägget och det hembakta brödet till frukosten.. Hälsningar Ewa

 • För att jag har varit rökfri i nästan 600 dagar och ska fylla 50 år om en månad, behöver bli lite gladare.
  Kram från mig

 • Med motiveringen att min bebis i magen behöver all nyttig näring som den kan få för att kunna leva ett lång och kärleksfullt liv, plus att jag och även min man fullkomligt älskar juice nöjer jag mig <3<3<3

 • Godmorgon! Här har du en familj som älskar färskpressad juice speciellt mina 2 barn Ludde 3 år och Fabian 2 år. Vi brukar ha juice till frukost. Vi körde ett tag på att pressa själva, men det gick åt så mkt frukt så vi gav upp. Men att få en årsförbrukning av juice skulle rädda våra ömma muskelr efter allt pressande och framför allt vår ekonomi.

 • För att jag vill bevisa för resten av min familj som ej dricker juice hur gott och nyttigt det är med ett glas till frukost. I dagsläget dricker de vatten och kaffe eftersom de inte tycker om blandjuice man köper och blandar själv.

 • Min motivering är att eftersom yngsta dottern är mjölkallergisk så blir det mycket juice att dricka för henne ist…och då MÅSTE ju den här vara den helt perfekta juicen !!! Full av nyttigheter och inget onödigt socker…

  ♥ ♥ ♥

  KRAAAM EVA

 • Riktig färskpressad juice är ju allra godast men oftast också allra dyrast. Småbarnsfamilj som vi är så går det ju åt en hel del juice här hemma och jag vill absolut kunna ge min dotter den allra bästa och godaste juicen vilket jag ju kan om jag vinner 😉

 • Som student väljer man ofta att köpa det billigaste alternativet hela tiden, därför vore det otroligt kul att vinna en årsförbrukning med god juice som Tropicana!

 • Att dricka färskpressad juice är sunt och gott,
  Jag vinner gärna en årsförbrukning på min lott.
  En nybliven mamma kan behöva bra energi,
  Please let it be me:)

 • Tropicana juice är min stora last,perfekt nu när den finns i flaskor av plast, man ser hur lite det är kvar, och sen är ju återvinning av flaskan ett krav 😉 Allt detta gör ju att man bara vill ha mer!

 • Skulle sitta bra att vinna den drycken nu när sommaren är på god väg ,att få läska sej med Tropicana då svätten rinner efter gräsklippning och annat trädgårdsjobb,kanske man drömmer sej bort till nåt Tropisk land med sköna dopp.Tack ,,,jag väntar på tur.

 • Min motivering….. Jag är mamma till tre barn under 5 år. Livet rullar på och jag njuter av min föräldraledighet. Tyvärr så har sjukdomar förföljt oss senaste halvåret på samtliga barn och minst en gång i veckan är det läkarbesök. Bebisen på 6 månader ammar mkt och ofta och därför har jag blivit stor konsument av juice fn tropicana apelsinjuice – men den är dyr…..

 • Drömmer redan om att packa ihop badkläder och dra ner till stranden med en läskande Tropicana i korgen och bara slöa i solen

 • Jag är ganska dålig på att äta frukt, dels för att jag är allergisk mot en del frukter dels för att jag inte riktigt “hinner” med att ta mig ett mellanmål. Därför skulle den årsförbrukning av Tropicana vara perfekt, jag skulle kunna få i mig frukten jag behöver =)

 • Hej! Jag studerar och just nu skriver jag min c-uppsats. Detta innebär att jag sitter inne större delen av dagen och är ledsen över att inte få vara i solen! De flesta andra av mina vänner skriver också uppsats just nu, så vi skulle behöva bli lite uppmuntrade med massa goda c-vitaminer! 🙂

 • Jag vill så gärna vinna för att jag har tre små barn o är mammaledig nu. Mammaledigheten har tärt oerhört på ekonomin o jag mår dåligt av att det påverkar hur jag handlar mat till barnen. Jag skulle bli så glad om jag kan få servera nyttig o god juice till mina barn istället för bara vatten…

 • Hej! Jag skulle jättejättegärna vilja vinna juicen! Jag har alltid älskat juice, men på sistone så har jag fått någon konstig aversion till det. Kom nyligen fram till att det är för att jag bara dricker typ coops budgetvarianter som bara smakar surt. Vore guld värt att få RIKTIG juice för en gångs skull, och kanske i fortsättningen unna mig det själv också… 😉 (och för att jag aldrig någonsin har vunnit någon sån här tävling förut…)

  Tack för en fantastiskt blogg!

 • Jag är ingen juiceälskare men har flera juiceälskare i hemmet. Den enda juicen jag får i mig som jag köper är just tropicanas pga den färska smaken på färskpressad juice. Köper det tyvärr alltför sällan pga det dyra priset i jämförelse med de andra billiga juicerna som inte går hem för min del och kan inte jämföras med tropicanas.
  Detta låter kanske lite dumt men alltid när jag äter ute på ställen som Mcdonalds eller burger king så väljer jag ALLTID tropicana juice oavsett vad jag äter eftersom läsk kan man dricka när som men inte tropicana. Smakar himmelskt varje gång 🙂

 • Jag är lika glad som en solmogen apelsin dessutom går det åt mycket juice här hemma. Jag har i juice när jag bakar bröd för att det ska bli saftigare, en grillmarinad för att få fram sötma, i gröten för att det blir godare och så dricker vi minst 2 liter här hemma varje dag, frukost, lunch och middagsdryck:)

 • Oj så nice!
  Jag är för lat för att tugga frukt och kommer mig för att göra smooties ett par gånger i månaden, fuskar med vitaminpiller som förmodligen inte ger mer än en fis i rymden, lite nyttigheter skulle inte skada, speciellt inte goda sådana 😉

 • Min motivering till att vinna är kort och gott att jag älskar juice. Dock jobbar jag väldigt mycket, och just nu står jag och färskpressar min egen juice 2 gånger i veckan, för att få min älskade juice. Det vore ju underbar att vinna detta, slipp slit och tunga kassar från affären, och bara kunna ta en extra stund på morgonen med ett glas juice till frukosten!

 • Vill skämma bort min familj med lyxfrukost varje helg. Typ hotellfrukost med det mesta och givetvis även jucie.

 • Jag är inte den som dricker mycket juice, eller är direkt nyttig annars heller. Men min sambo ska nu försöka gå ner i vikt, o då tänkte jag att jag skulle haka på för hans skull. Så det blir lika och jag kan peppa min älskade så han lyckas. O vad skulle inte vara en bättre start på morgonen o livet än med ett glas tropicana juice!

 • Mmm. Det skulle verkligen ge mig bättre frukostvanor. Finns inget bättre än kall juice på morgonen.

 • Jag vill vinna detta eftersom jag älskar juice, men jag är så otroligt dålig på att köpa det. Sen så är jag arbetslös och har verkligen inte råd att köpa GODA juicer, som inte innehåller en massa skit. 🙂

 • Vi har en ekonomi som inte tillåter lyxjuice mer än någon gång ibland och färskpressat är ju sååå gott! Både jag och dottern njuuuter av färskpressad äppeljuice!

  När vi har juice hemma använder vi den i allt från efterrätter, mellanmål, såser och grytor – åh vad jag skulle vilja vinna detta!!!

  Kram på dig! Stina

 • Sökte på google här om kvällen efter en rosa klotgrill och hamnade då på din blogg. Jag har nu läst igenom en stor del av bloggen och blir gärna kvar. Blir inspirerad av många av dina inlägg och för första gången i bloggarnas värld hittar jag dessutom en tävling som är värd att tävla om. Tropicana Cloudy Apple, det blir knappast godare än så.

  Tack för en bra blogg och en bra tävling!
  /Hanna

 • Hela min familj älskar juice och Tropicana i synnerhet. Skulle vi vinna årsförbrukningen så skulle vi få en extra guldkant på tillvaron då vi kan njuta av den bästa juicen som finns, varje dag!

 • Jag hade velat vinna en årsförbrukning juice för att jag handlar alldeles för sällan frukt o.s.v. Men nu när jag har gått med i en viktklubb så skall här bantas lite kilon samt äta nyttigare och detta hade varit en super bra vinst för min del! 🙂

 • För att få något sött och gott att njuta av till frukostgröten på morgonen. Helt klart något som kommer höja livskvalitén på ett samtidigt nyttigt sätt! 🙂

 • Jag har testat sunny clementine & jag är “hooked” Så för att mannen inte ska börja klaga på att matkontot går back så skulle jag uppskatta denna vinst!

 • Vore underbart att få dricka lite äppeljuice till frukosten, som dessutom inte är från koncentrat och inget tillsatt socker. Orkar inte pressa egen juice jämt och ständigt och denna känns ren så jag skulle kunna ge den till min lilla dotter.

  En årsförbrukning vore därmed toppen! Jag skulle spara oerhört mycket tid på att sippa pressa själv var och varannan dag! 😉

 • För att jag precis kört igång en lchfdiet och vet inte vad jag ska dricka, vanlig juice är “förbjudet” och likaså min älskade cola jag levt på annars:( Den här juicen skulle passa mig utmärkt!

 • Klart jag vill vara med och motiveringar är jag ju urusel på men vi gör ett försök. Har två döttrar som älskar juice, de dricker det väldigt mycket och att få en årsförbrukning skulle verkligen göra susen

 • Har man som jag en juiceälskande karl hemma hade det här varit en helt fantastisk överraskning till honom. Det tycker jag han är värd!

 • Min lille Gabriel älskar apelsinjuce, sockerfri vore super för oss. Den ser dessutom perfekt ut som törstsläckare under alla varma, soliga stranddagar vi har framför oss.

 • Frukosten är det mål på dagen som jag verkligen lägger lite extra energi på, även om det för “vissa” är än mer kämpigt (läs: pojkvän). Det är inte bara en bra start på dagen, utan för mig också såväl viktig som speciell.

  Att börja morgonen med en portion havregrynsgröt och diverse tillbehör, samt småplock vid sidan om, är en vardagsrutin för mig. Men i och med att vi delar olika åsikter här hemma, om vad som är sunt och inte, så är det svårt att tillsammans kunna avnjuta och ta vara på denna stund, utan dispyter om det där glaset med Coca-cola som “piggar upp”.

  En årsförbrukning av dessa juicer vore inte bara himla-himla roligt att vinna, utan skulle kanske också kunna vara lösningen på att den där (förbannade) läskedrycken får stå kvar i kallskåpet till fredagsmyset – åtminstone, och istället ersättas med ett/flera glas vitamin C!

 • Åh!
  Jag hade så gärna velat vinna detta pris, det låter helt fantastiskt!
  Måste vara första gången jag är med i en tävling i detta slag, är inte så tävlingssugen annars.
  Varför jag skulle vilja vinna är dels för att vi älskar juice här hemma, och särskilt färskpressad!
  Vi har två söner hemma, varav en 2½-åring som ett tag varit helt besatt av saft, inte världens nyttigaste dryck. Tyvärr har han varit envis och bestämd och ville ha detta morgon, middag och kväll, och det GÅR INTE! Juice är väl ett nyttigare alternativ, åtminstone morgonmässigt 🙂
  Vore så fantastiskt att vinna detta, vi är juice-älskare i familjen och själv skulle jag behöva lite C-vitamin efter att ha fött barn. Känner mig supertrött och skulle behöva “piggas” upp utav något sånt här kul, att för en gångs skulle få vinna något! 🙂

  Stor kram!

 • Min lilla två-åring och jag älskar färskpressad apelsinjuice till frukost, men unnar oss det allt för sällan. Sen är ju apelsinjuice med alla sina nyttiga c-vitaminer ett utmärkt val att skölja ner sina järntabletter med, så järnet tas upp ordentligt till lilla lillebror som växer i magen… .)

 • Stormy, Cloudy och Sunny. Det är ju jag! Eftersom jag lider av en sjukdom som snabbt ändrar min sinnesstämmning upplever jag lätt och ofta “stormy, cloudy, sunny” perioder. Vinner mer än gärna dessa nyttiga drycker.

  vh
  Monika

 • Ett år utan några sjukdommar, för visst låter de helt fantastiskt fyllda med alla nyttigheter?! Vore underbart att kunna starta dagen med lite fräscha juicer som gör alla i familjen pigga och glada! Men mest av allt vill jag väl vinna och få känna känslan av ÄNTLIGEN….! Precis som i ICA reklamen, man vinner ju ganska sällan….

 • Tropicana – Dunder och brak,
  juicen har en sådan underbar smak.
  När jag jobbar och inte hinner vara ute när solen skiner,
  ser Tropicana till att jag får i mig viktiga vitaminer!

 • Som nybliven ammande mamma är jag konstant törstig och skulle gärna lyxa till drickandet med juice som bara innehållet nyttigheter som inte påverkar min knodd negativt på kort eller lång sikt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *