www.kanelgubben.fi? 9


Får jag lov att presentera min nya gästbloggare Kanelgubben, en duktig kock och bagare , jägare som lagar mycket vilt alá Per Morbergmin bror! Hans recept får lov att dyka upp här ibland då han bakar el lagar något extra bra! 🙂

Idag bjöd han oss på Älgstek, stekt i ugn tillsammans med enris!

Kanelgubben


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “www.kanelgubben.fi?

 • Pia

  Hej kanelgubben! Kanske big sis ska kom å gästblogg å! Men e blir väl mest min sambo isåfall som gästbloggar med sin goda mat!

 • Bread and Beyond

  Åh herreguuuud vad det såg gott ut. Jag gillar idén att det är stekt med enris. Måste ju antagligen ge köttet en väldigt karaktäristisk och unik smak. Var första gången jag tittade in i din blogg idag, kommer definitivt tillbaka. Hälsa kanelgubben! Min morfar jagar också. Nästa gång han har en älg liggandes där hemma ska jag be om en fin stek så jag kan göra det här receptet! tack för tipset!!! /Olivia

 • sonja

  Kanelgubbens älgrätt var ricktigt gott och såsen skulle man kunnat äta med sked ,den var himmelsk god.Duktiga barn man har blivit begåvad med

 • Kanelgubben

  Kanske bör nämnas att steken ska göras kvällen före i en eller annan variant, dagen då den serveras ska den skivas och sättas på enrisbädd vid uppvärmning i ugn några minuter!
  Vad gäller ”mustapekka” såsen så gjorde vi extra mycket, så den räckte till grisytterfilén som vi åt dagen efter..
  Hälsar. Tommy ”Kanelgubben”.