Kalas & vegetarisk pastasås 5


Har försökt blogga detta inlägg i 3 h typ, nu skrivs det med en arm då Olivia är i nån slags utvecklingsfas och tycker famnen är sååå skönt och gemytlig!

Födelsedagen kom och gick, igår på min födelsedag träffades vi med några vänner för att käka familjebrunch på Alfonshotellet, supertrevligt och såå gott! Tack för alla fina presenter! 😉 Vi stannade kvar ett bra tag efteråt så barnen fick leka av sig…

 Ibland hinner man bara inte stå med någon långkok så då är denna en favorit i repris som vi käkar rätt ofta, så ofta att Emmis kan plocka fram ingridienserna själv!  😀

 

Det här behöver du:

  • 4 rivna morötter
  • riven zucchini (enligt smak)
  • 4 msk olivolja
  • 3 dl skivade champinjoner
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 burk Mutti körsbärstomat (hela eller krossade)
  • 2½ dl grädde
  • salt, svartpeppar, en gnutta socker

Gör såhär:

Fräs morötterna, zucchini, champinjonerna och vitlöken i oljan några minuter. Häll över tomaterna och krossa dem med en gaffeln koka ca 5 minuter och smaka av med lite socker, tillsätt sen grädden. Låt koka ihop ca 10 min och smaka av med salt, peppar( och en gnutta socker om det behövs mer).


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Kalas & vegetarisk pastasås