Produktnyheter!

Vet att några av er inte gillar att läsa om produktnyheter men då detta är en stor del av mitt intresse för mat – att testa nya produkter, så får ni stå ut med en del recensioner! (eller bläddra förbi dem och enbart läsa recepten) Är det inte bra att nån testat innan er så slipper ni om det inte är något att ha eller vice versa, få tips om bra saker?! 🙂

Så vi starta med några GODA nyheter från Malaco… Påsarna är baserade på tidigare önskemål i en undersökning, min favorit blev ” candy”! Jag tycker det är genialt med en blandat påse med bla choklad i, ifall man tröttnar på en smak! Finns i handeln från v 6 ca pris 18.90,-

Finn Crisp har även de en nyhet, Sesam & Fibrer, gav lite extra sting till de klassiska finn crispen, men jag gillar de klassiska mer!

Funlight, ”Taste of summer” med Kiwi & grönte, storfavorit! Släcker törsten direkt…

Sen har jag även testat Activia i 14-dagar (eller lite längre), Jag har ingen problemmage så jag märkte ingen nämnvärd skillnad, men yoghurten smakade bra, fanns i många smaker och funkar den mot uppblåsta magar är det ju toppen! Om ni testar i 14 dagar och inte är nöjda kan ni iaf få pengarna tillbaka!

Jordgubb


Sist ut har vi Oatlys Apelsin & Mango havredryck, jag har lite svårt för havredrycker då jag tycker de är så trögflytande men H drack dem och tyckte det var gott!

🙂

Det var allt för denna gång!

0 reaktioner på ”Produktnyheter!

 1. Jag tycker det är bra att du testar olika produkter, gör ju det lättare för oss andra, och är ju inte förbjudet för oss heller att testa nåt som du t.ex inte tyckt om.
  Men helt bra, fortsätt så här. Läser gärna dina recensioner.

 2. Hej! Våran internet funkar fortfarande inte, nu är jag hos mina föräldrar och kikar lite… Måste läsa ikapp din blogg lite!

  Hur mår du??
  Nu ska jag fortsätta läsa ikapp din blogg!
  Saknar att kunna läsa din blogg!

  Kramar/Satu

  P.S Underbara bilder som vanligt!

 3. Jag gillar också produktnyheter så fortsätt med det =)! Den där havremjölken låter som något för mig, måste testas!!

 4. Hej!
  Jag är så nyfiken på hur du får hem alla dessa produktnyheter helt gratis, hur gör man??? Har frågat innan men inte fått något svar..

Kommentera