Taggad till MAX!

Nu kööör vi! Idag var vi på bloggmöte och introduktion av nya Whirlpool micron MAX som vi fått, så tävlingen är nu igång! Måste säga att jag är imponerad av microns egenskaper och det kliar i fingrarna att få testa, testa igen och igen! 🙂

Här är deltagarna/konkurrenterna i tävlingen! Låt bäste man/kvinna vinna! 😉

Här har vi hela ”paketet” som ska få visa vad det går för…

My partner in crime, behöver man inte fråga 2 ggr om hon vill hjälpa till!

Pizza gjorde vi i micron, på den speciella crisp pannan som följde med!

Efter 14 minuter på ”crisp” tog jag ut dem, kanske var inne liite för länge!


Jag säger då de, allt som förenklar livet för en småbarnsmamma är välkommet! Men då dottern vrääker i sig lass av ångkokt broccoli & morötter, då blir man glaad! 5 minuter på ångfunktionen i den medföljande ångkoksskålen så var det klart!

Hoppas ni är med mig på min resa mot målet att vinna


0 reaktioner på ”Taggad till MAX!

 1. Klart vi gör det. Vad bra att du kör på med detta.. Vi har en inbyggnadsmicro från Whirlpool via IKEA. Vi har fått ångkokningssats men är för ”lata” för att använda den. Men du kanske kan inspirera… =)

 2. Å jag är inne på min andra whirlpool med 6 e sinnet …älskar att man kan göra så mycket i den både baka o laga mat den har räddat mig många ggr då ja planerat fel som tex två rätter som måste vara i ugn….ångkokningsinsatsen o crisppannan samt bakformen funkar hur bra som helst

 3. Tetösen: Jaa, nu ska ni allt börja ångkoka grejjer! 🙂 😉

  SOnja: tack tack! 🙂

  Maria: Åh kul att höra, fick se lite godsaker idag som Mattias Larsson gjorde i den så mina förväntningar är verkligen höga! Ska bli såå kul!

 4. Åhh, jag har en sådan där panna till micron i skåpet;)
  Har aldrig provat den kanske äe dax att göra det nu hahaha!!!
  Sussi

Kommentera