Älgstek, Mustapekkasås & Smörslungad Körsbärspotatis

En redig söndagsmiddag är till ända! Älgsteken fick H till födelsedagspresent av Pia & Ulf, kan man få bättre present?! 😀 Den tillreddes efter Per Morbergs recept! (Men kokades på låg värme i 3 h, vi vill att köttet ska va så mört att det faller isär) 😀 Såsen hittar ni här.

Körsbärspotatis är smaskigt! Speciellt smörslungad, testa den!

Det här behöver du:

  • Körsbärspotatis
  • Smör
  • Havssalt
  • Persilja

Koka potatisen, med skalet på, tills den nästan är helt färdig och häll sedan av vattnet. Lägg i en rejäl klick smör i en stekpanna och fräs potatisen tills den tar färg. Strö över havssalt och persilja efter smak och servera sedan till kött eller fisk.

Gotti gott!

Så mört så det faller isär…
0 thoughts on “Älgstek, Mustapekkasås & Smörslungad Körsbärspotatis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *