Utvald till MAX Blogg Award

Fick ett trevligt mail ikväll, Kardemumma Gumman är utvald att delta i MAX Blogg award, där 10 bloggare kommer att få  en helt ny microvågsugn från Whirlpool. Deras senaste innovation inom mikrovågsugnar: MAX, med massa nya funktioner som crisp, steam, jet defrost etc… Ska bli superkul att få testa den nu! 😀

Vinnaren av oss vinner även en exklusiv middag tillagad för mig och min familj/vänner i vårat kök av stjärnkocken Mattias Larsson (också känd som fredagskocken i Mix Megapol). DÅ mina vänner är ni bjudna på kalas! 😀

Så följ min resa, mina maträtter gjorda med MAX och HEJJA på mig! 😉

Tror Mattias skulle passa fin fint i Kardemumma Köket, tror ni inte?
0 thoughts on “Utvald till MAX Blogg Award”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *