En med gulligull, en annan med attityd och en ny på kommande!

Av alla dessa olika matprogram på TV är Leila´s program en av mina favoriter, lite gulligt med fina skålar och tjusiga upplägg! 😀

Ett program jag har en hatkärlek till är “Vad blir det för mat”, Per Morberg med sin attityd och okammade stil kan få mig såå irriterad när han slarvar med kökshygienen, slickar på fingrar, slafsar i håret, slarvar med maten som ska serveras till gästerna, samtidigt som jag gillar recepten!

Gordon Ramsay sen, ja vad finns där att säga… Jag tittar och förundras över hur nån övht kan och vill jobba åt/under honom! Men laga mat – det kan han!

Halv åtta hos mig! – Im lööving it! Massa guldfynd av recept och väldigt underhållande!

Masterchef –Inget program man tar recepten ifrån sen, men väldigt underhållande och är man intresserad av att lära sig nya tekniker är det perfekt!

Jag väntar med spänning på sveriges svar på masterchef…

Kommer ni att kolla? Vilket matprogram följer ni?0 thoughts on “En med gulligull, en annan med attityd och en ny på kommande!”

 • Jaha! Jag har ju bokat in mig på ett sånt party, vad passande. Jag kollar lejla ibland hon är så mysig men det där nya programmet tänker jag ge en chans iallfall, kan säkert bli underhållande.

 • Per Moberg kan jag verkligen inte med. Hygien är A och O.. och hans är under all kritik! Vilken snusk han är!!
  Jag gillar Halv åtta hos mig.. vanliga människor i ett folkkärt program.. där det är spännande recept, knep, smaker och det behöver inte vara så avancerat för att vara gott. Mer halv åtta hos mig!!
  När ska du vara med där?

 • Gillar halv 8 hos mig, tyvärr är det en dålig tid som småbarnsförälder och kvällsarbete… Men ser så ofta jag kan!

  Sen gillar jag Hells Kitchen. Men Ramsey verkar livsfarlig!!!

 • Åh Leila är också mitt favoritprogram, och jag håller helt med dig om Mobergs program. Jag blir irriterad, äcklad och jag vet inte vad.. Men recepten!

 • Håller i stort sett med dig i allt. Leila är underbar och vilka fina skålar och grejer hon har. Och en Kitchen aid som jag drömmer om att äga… Gärna en turkos! 🙂
  Morberg är slabbig och slarvar med hygien, men ändå gillar jag hans jargong på nåt sätt. Fast jag skulle nog inte vilja äta middag hos honom.
  Halv åtta hos mig missar jag inte, en klar favorit. Nåt att se fram emot på vardagkvällarna.
  Ramsey gillar jag oxå, men verkar läskig att jobba för. Men han kan sin sak verkligen och är en riktig mästerkock.
  Masterchef har jag inte sett, men jag ska kolla in den svenska varianten.

 • Jag tycker bäst om halv åtta hos mig. Det är kul att se vad “vanliga människor” väljer att laga för mat att bjuda andra helt okända människor på. Men annars är Leila min andra favorit. Per Moberg gillar jag för han lagar mycket traditionell svensk husmanskost, men som många andra säger så är han lite ohygienisk.

 • Vilka bra matprogram du valt ut! Leila och Halv åtta hos mig kan man inte annat än älska. Även jag har lite hatkärlek till Per Mobergs program faktiskt.
  Ser mycket fram emot Mästerkockarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *