Vem är ni?

Jag har egentligen väldigt mycket att blogga om, men har helt enkelt inte lust just nu! 😀 Men istället undrar jag lite vem ni trogna läsare är som återkommer varje dag/vecka?! Lämna gärna en liten kommentar så blir Nette glad! 😉

Bjuder på en bild på Finska Julstjärnor iaf… Superenkelt recept kommer!

TACK för alla kommentarer, roligt att läsa lite vilka man skriver för! 🙂

0 reaktioner på ”Vem är ni?

 1. Emma, 21 år, har följt din blogg ganska länge, tycker den är underbar! Är alldeles för dålig på att kommentera, trots att jag vet hur glad man blir. Skäms på mig… Iaf, fortsätt i samma härliga stil! 🙂

 2. Sussi en gammal 49 årig förtidspensionerad 5 barnsmor som har det väldigt tråkigt på dagarna och sitter o dreglar på din sida ofta hihihi

 3. Martina, 37 år, Göteborgare in i själen. Älskar matlagning men framförallt odling av diverse grönsaker. Småbarnsmamma som försöker få vardagen att gå ihop. Julen är härlig men jag är verkligen ingen vintermänniska, vår och sommar ska det vara, när kylan kommer funderar jag alltid på att flytta utomlands 😉 Ha de gött!

 4. Hanna 33 år och bor i Göteborg. Mattokig! Jag kollar din blogg varje dag för nya recept och inspiration. Allting du gör ser så tjusigt ut och många fina kort på alla steg. En riktigt bra matblogg! Keep up the good work 🙂

 5. gahhhh… ja ha läita efter plommon marmelad ta mig*** överallt.. hittar inget.. här står jag med ehur många plattor deg som helst..
  I år VILL JAG HA julstjärnona :((

 6. Jag har precis börjat följa din blogg. Själv älskar jag att baka bröd och sen har jag stort intresse för trädgård. Så självklart blir det hemmaodlade grönsaker i både mat och bak.
  Men det största intresset är nog te i alla de former. =)

  Men i första han är jag såklart din vän.
  //TeTösen

 7. Jag läser din blogg dagligen, ibland två-tre gånger tillochmed 😛 Jag är en 21-årig gotlänning som nu bor i ”en annan del Köping” och älskar att laga mat och baka! Har funderingar på att till nyåret starta en egen mat/bak-blogg, så det är kul att se att det går så bra för alla matbloggare 🙂 Tycker din blogg är helt underbar och det har blivit en hel del recept man har skrivit ner, fortsätt precis som du är! 🙂 Juliga kramar till dig!

 8. Gift 36 tjej, två barn. Gilar mat och din blogg är så fräsch och lätt att följa med i. Har testat dina resept och de har lyckats bra. Fortsätt i samma anda!

 9. Egentligen vet jag inte hur jag ”halkat” in på din blogg men jag trivs och återkommer eftersom man alltid blir inspirerar att kocka nåt gott 🙂 Jag är en österbottning med 3 små barn så det blir en hel del munnar att mätta. Om jag förstått saken rätt så har vi rötterna i samma hemkommun:)

Kommentera