Zoegas julkaffe

Jag är en Zoegas älskare, dock köper jag hela bönor då vår maskin mal dem själv! Blue Java är den jag alltid köper… Nu har jag fått testa Zoegas julkaffe, så det blev till att damma av den gamla vanliga kaffebryggaren!

Med toner av kryddnejlika, kardemumma och körsbär är ZOÉGAS Julkaffe årgång 2010 är en smakrik, kryddig och fyllig mörkrost med lång eftersmak av vanilj. Julkaffet tillverkas i begränsad upplaga och finns i handeln från mitten av november och året ut.

Smakade riktigt gott & juligt! Detta kaffe förlorar ni ingenting på att köpa.. 🙂

0 reaktioner på ”Zoegas julkaffe

  1. Skåningar som vi är så har vi endast Zoega´s här hemma. Allt annat är en synd. =)
    Och självklart är julkaffet inköpt och snart uppdruckit. Jag dricker inte kaffe själv längre, men såklart har jag smakat årets julsmak.. MUMS! Jag får passa mig så jag inte börjar med kaffe på heltid igen.

Kommentera