Leila´s Rocky Road

Efter gårdagens chokladfest lämnade massa smält choklad som blev perfekt att göra Rocky Road på! Tog vad som fanns hemma och fick tipset om att använda skumtomtar istället för marshmallows av Mumsfillibaba. Blev urtjusigt med den rosa färgen! 🙂

Det här behöver du:

300 g (mörk) choklad
1 påse dumlekola
1 påse juleskum
1½ dl saltade jordnötter
½ dl skalade pistagenötter

Gör såhär:

Smält choklad i vattenbad. Låt svalna något. Dela dumlekolorna på mitten och skumtomtarna i fyra delar. Blanda godis och nötter med den smälta chokladen. Häll ut blandningen i en bakplåtsklädd form eller på en bricka i ett ganska tjockt lager. Låt stelna i kylskåp.

När kakan stelnat skär i lagom stora bitar.

En härlig blandning som blir… Mumsfillibaba!

Perfekt julgodis!


0 reaktioner på ”Leila´s Rocky Road

  1. Mmm det är ju jättegott me Rocky road! Jag har gjort det de senaste åren, men i år blir det ingen (måste få längta efter det känner jag) vi fick så mkt över (jag gjorde väl på tok för mkt förra året) så i år blir det något annat gott till jul hemma hos oss.

  2. Har inte testad att göra rocky road ännu men ska nog ta och göra det i år. Ser jättegott ut! 🙂

    Har varit dålig på att kika i bloggar på slutet, gud vad fint du har gjort om och var mycket gott du har gjort!

Kommentera