Gooh och Operakällaren

Ett litet tips från mig….

Gooh är hämtmat från Operakällaren och säljs i butiker runtom i landet. Gooh firar just nu 5 år genom att dela ut Dagens Rätt i 100 exemplar varje vardag i 2 veckor på www.facebook.com/goohgooh (under fliken stammis). Så skynda, skynda! 🙂

Måndagen den 15 November är jag inbjuden till något mycket roligt & speciellt! Jag ska husera i det heligaste på Operakällaren nämligen köket! Där kökschef Stefano Catenacci tillsammans med Goohs kökschef  Michel Maiden ska lära mig hur man gör en äkta italiensk tomatsås, kvällen ska avslutas med middag i äkta Lady & Lufsen style.. och självklart kommer ni bloggläsare att uppdateras med bild & text hur denna kväll förlöpte! 🙂

Gooh – färdigmat med smak av Operakällaren Operakällarens startsida0 thoughts on “Gooh och Operakällaren”

  • Ohhhh Gud så roligt……nu blir jag ju avundsjuk 😉
    Nu kommer jag vänta på bilderna som barnen väntar på tomten 😉
    Kram Sussi

  • Haloj där i vintertiden. Vad kul att få husera i köket på OK, själv är jag en restaurangarbetande kvinna som älskar sitt jobb och älskar mat & vin åsså en massa annat, skriver även en blogg som handlar om allt och ingenting, välkommen in om du har lust=) Lycka till idag/ Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *