Vart försvinner tiden? (Baconlindad kycklingfilé med mustapekkasås, hasselbackspotatis och haricot verts)

Tiden rinner iväg med två småttingar hemma och bloggandet kommer i andra hand… Men äter – det gör vi i vilket fall som helst! Gårdagens middag bestod av Baconlindad Kycklingfilé med mustapekkasås och hasselbackspotatis, mycket gott!

Ps: Kardemumma Gummans 2 årsdag har redan passerat (20.10) medans jag låg på BB! Skulle ha firat veckan med lite tävlingar med fina vinster, men håll ögonen öppna för det kommer lite fina tävlingar framöver.. 😉

Föressten, gillar ni Haricot Verts?! Jag älskar dem... 😛

7 reaktioner på ”Vart försvinner tiden? (Baconlindad kycklingfilé med mustapekkasås, hasselbackspotatis och haricot verts)

 1. Ta det lugn och andas mellan varven 🙂
  Vi försvinner inte från din fina sida och vi är många som vet hur det är att ha barn…..
  Vi väntar <3
  Kram Sussi

 2. Bloggandet ska komma i andra hand! Och barnen i första! Ta det nu lite lugnt bara och hitta rutiner så ska du se att du inom ett par veckor får lite stunder framför datorn igen!

 3. Hej. Detta receptet och bild finns på en annan killes matblogg där han bjuder in kändisar och lagar mat för dem. Så som en av de svenska Hollywood fruarna, Jessica Andersson och Frank Andersson.
  Han tar ära för andras recept och bilder på mat utan tillstånd, tänkte se om det även var så vid detta fall. Jag hoppas du ber han sluta ta dina bilder och recept ifall han inte bett om lov för han håller på att göra sig känd via detta.

  Här är direktlänk till det han lånat av dig
  http://www.mral.se/2015/04/mrals-in-och-frank-andersson-med-familj-besoker-mig/

Kommentera