En Amerikanare flyttar in!

Japp, nu har jag äntligen bestämt mig för vilken FÄRG 😀 jag ska ha på min Kitchen Aid! Den är beställd och förhoppningsvis snart på väg hem till oss…. Drömmer om hur goda vänner vi ska bli nu då jag går på föräldraledigt ( 3 dagar kvar att jobba), baka så frysen är proppfull! 😀

Färgen blev ”Boysenbär”, tror den kommer göra sig bra mot vårt gråa kök…

Extra tillbehör blev en glaskål på 4,8 l samt beaterblade visp med vingar.

Vad har ni för tillbehör ni som har en?

Inköpt hos Bagaren & Kocken.

0 reaktioner på ”En Amerikanare flyttar in!

  1. Vi fick Stora tillbehörspaketet med våran Kitchen Aid 🙂 (köttkvarn, passertillsats, Beaterblade vispen samt riv- och skärtillsats) Har sen köpt glas skålen till 🙂

  2. Min Kitchen Aid kommer att vara svart fast i hemlighet är det den röda metallic som har fångat mig men den passar inte in i vårat kök… så en svart blir det och den är ju faktiskt inte så himla dum den heller 🙂

Kommentera