7 reaktioner på ”Test av fetaost

 1. En fråga utan något illa menat. Tjänar du pengar på detta inlägg? Lägger ingen värdering i det utan är bara nyfiken:)

 2. Maja: Nej (tyvärr) 😀 tjänar jag inget på det, utan får testa och sen säga vad vi tycker… Vissa grejer bloggar jag inte alls om som jag fått, andra skrivs det om men kanske inte alltid så positivt, och andra gillar vi helt enkelt!

 3. Vi vänta på att Lidl ska öppna i stan, då ska vi testa denna. Bra när någon annan redan har provat så man slipper gå på nitar. Vi gillar verkligen fetaost men den ska verkligen vara salt och krämig, annars får det va.

 4. Tycker allvarligt att det där är en av de bättre/godaste fetaostarna i handeln. Bra sälta och mycket smak, något om inte alla märken kan ståta med direkt, och speciellt inte instegsostarna från de största producenterna.
  Att den sen är billig gör ju inte saken sämre.
  Köp!

 5. Det här var kul att läsa om! Vi är inte helt förtjusta i Fontanas, gillar mer Zeta, så jag ska faktiskt prova denna från Lidl!
  Kul att du testade och tyckte så man får lite på benen innan inköpsrundan.

 6. Kan bara hålla med Lidls Fetaost (i varje fall den på bilden) tycker vi fn är klart godast.
  Måste även tipsa om deras Mozarellaost – jättegod
  Lightmodellen är dock lite tråkig

Kommentera