Insalata Caprese

Så enkelt & så gott! Något H gör ganska ofta här hemma, igår hade han med sig nybakt baguette hem och gjorde denna sallad till… Mums!

Nu vill jag ha tips på er godaste sallad?!4 thoughts on “Insalata Caprese”

  • Min favoritsallad är en sallad med färskpotatis, rödlök, grillade vitlöksklyftor, marinerade oliver, marinerade soltorkade tomater, vinäger, frön (eller nötter), färska örter, blandade sallatsblad och ost av valfri sort.

    ICA Maxi hade provsmak på den salladen i somras och jag föll pladask. Kostar förstås en del om man måste köpa varenda ingrediens men frågan är om den inte ändå är värd varenda krona.

  • Det där är riktigt gott. Själv hakar jag lätt upp mig och kör samma gamla tråkiga sallad jämt. Men ibland, framför allt så här på hösten när man vill ha lite höstfärger på bordet så brukar jag ta någon fin sallad, tomat, sockerärtor, rivna morötter (med potatisskäraren så det blir långa fina bitar), äppelbitar (röda härliga äpplen), gul paprika och lite pumlakärnor på toppen.

  • åh det där ser ju så otroligt frestande ut. Jag har inte ätit en riktig italiensk caprese på väldigt länge, så det är minsann dags att slänga ihopa den rätten snart i mitt kök. Det är ju så enkelt men ändå såååå gott! Jättefin blogg förresten, jag blir inspirerad!

    /Olivia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *