Löjromstoast


Detta recept har funnits innan i bloggen men tål att upprepas. Perfekt som förrätt eller del av en buffé!

Behöver tips på mer ”Buffé mat” så ös gärna på med era egna tips!

(Skriver inga mått utan ni tar så mycket ni vill av varje)

Det här behöver du:

löjrom
crème fraiche
vitt formbröd
olivolja
salt & vitlökspulver

Garnering:
rödlök
dill

Gör så här:
1. Skär brödet i rektanglar (skär bort kanterna) och lägg på ugnsplåt, ringla över olivolja sen strö över salt & vitlökspulver, ugn 200 grader tills de tar färg och blir krispiga, ca 5-7 minuter. Forma rommen till ”ägg” med hjälp av teskedar, och lägg på brödet. Forma crème fraiche på samma sätt och lägg bredvid. (Eller ovanpå varandra)
2. Finhacka rödlöken. Garnera toasten med lök och en dillvippa.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 tankar om “Löjromstoast