Leksands ”Hjärtan” Knäckebröd

Jag har fått chansen att testa Leksands Knäckebröd som bakas på närodlad fullkornsråg, rent och friskt källvatten, jäst och en nypa salt – inget mer. Det finns inte många källor kvar där vattnet är så kristallklart och naturligt att det inte behöver renas eller filtreras.  Rent och friskt vatten är lika viktigt för en by i Eritrea som för Leksands i Dalarna och därför genomförs kampanjen:

Ringar på vattnet

Under perioden 1 februari till 22 mars går en krona från varje sålt paket Leksands Hjärtan till kampanjen. På siten www.leksandsbrod.se/ringarpavattnet går man in och röstar på det vattenprojekt som man helst vill ska få de insamlade pengarna på världsvattendagen den 22 mars.
 
Klart man vill vara med och bidra till en god sak och samtidigt få äta gott! I detta hus gillar vi knäckebröd iaf!
 
 
Vilket är ert favorit knäckebröd?