Loka Krusbär & Päron

Har testat Lokas nya smak Krusbär & Päron och jag ÄLSKAR det! Kan tyckas att det är onödigt att köpa & bära hem vatten från affären, men det känns lyxigt för mig! Så det kommer jag alltid att göra! Brukar ni köpa smaksatt vatten och vilken är er favorit?

Den ska drickas riktigt kall, smakar söt & syrlig och de två smakerna smälter bra ihop!

Jag ger den 5 av 5 möjliga!

0 reaktioner på ”Loka Krusbär & Päron

  1. Jag kommer ihåg ett jättegott smaksatt vatten som fanns i affärerna för tio år sedan som hette Clearly Canadian. Det smakade melon och jordgubb, och jag blev så ledsen när det märket slutade säljas… Jag tycker också att det kan vara lyx med smaksatt vatten, men det blir inte av att jag köper det så ofta.

  2. Loka vildäpple är jättegod! (undrar om den finns längre?)
    Och Loka PÄRON! jag brukar köpa smaksatta vatten istället för läsk ibland.

  3. Köper mineralvatten varje vecka, är nog lite beroende, haha. Brukar mest köpa Ramlösa, fina erbjudanden med 5 för 45. Favoriterna är nog blodgrape+apelsin, och jordgubb+lime.

  4. Händer inte så ofta att jag köper hem kolsyrat vaten, sedan jag fick min sodastream. Men vissa vatten, som ramlösas granatäpple och skogshallon är underbara och släpas hem ibland 🙂

    Kram från Annemie

Kommentera