Fruktsallad med Dumlefluff


Dumlefluffen jag gjorde i helgen skulle egentligen varit fyllning i en tårta till Hs Födelsedag! Grattis H… 😉

Istället firade vi på stan och åt våra tårtbitar där….

Dumlefluff är gott, mycket gott! Har testat byta ut dumlen mot marabou choklad med mycket lyckat resultat..
Marabou med daimbitar är favoriten att använda!

Dumlefluffen funkar fint som fyllning i tårtor, som muffinsfrosting men även att äta som den är till en fruktsallad etc… Gärna syrliga frukter som kiwi, apelsiner, mandariner…

Det här behöver du:
4 port
1 påse dumlekolor, 180 g (eller annat choklad)
3 dl vispgrädde

Gör såhär:

Lägg kolorna klippta i bitar samt grädden i en kastrull, sätt plattan på medelvärme och rör tills allt godis är smält, men grädden får INTE koka. Ställ sedan kallt, gärna över natten. Det måste vara HELT kallt. Vispa!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 tankar om “Fruktsallad med Dumlefluff