Chailatte

Sitter ute i solen och njuter av en Chailatte som jag fixat av chaite som kom med posten igår! Mmmm så gott!
Öppnade Digestive kexen med jordgubbar i och som synes på bild så var det flera som inte kunde hålla tassarna borta.. 😉

chailatte

Chailatte

Chaite
1 dl vatten
2 dl Mjölk
socker eller smaksättningssirap

Koka upp vattnet och tillsätt chaite i tesil. (Använd höga glas) Låt dra 5 minuter. Tillsätt socker eller smaksättnings sirapen. Koka upp mjölken och vispa till mjukt skum. Häll mjölken över tevattnet och skeda över skummet på toppen. Mums! 🙂

Ni bloggläsare har ännu erbjudandet: 25 % rabatt på hela sortimentet och fraktfritt 4 dagar till hos Tehuset JAVA. Skriv bara in kampanjkoden ”I love tea” när du beställer. (I presentkortnummer rutan).

Så skynda in och beställ ditt egna Chaite!

java

TREVLIG HELG ALLA GLADA!

0 reaktioner på ”Chailatte

 1. De digestiven verkar ju supergoda! Har sett dem ngn gång men kommer inte ihåg vart. Kan inte hitta dem i min vanliga mataffär 🙁
  Smakar det något jordgubbar, eller är det bitar i? 😀

 2. Jag har aldrig testa chailatte med te i bara nån form av latte med sånn där sirpassmak som var chai är det samma? Hur som helst var det alldeles för sött för min smak : )

 3. Caroline: Det finns i många varianter, jag drack min första på ett café också och tyckte den smakade förförligt sliskig! Men när du gör hemma kan du kontrollera sötman själv så att det blir lagom, även styrkan på chaitee som annars kan va ganska kryddig i smaken! 🙂

 4. Åh. älskar chaite, det är så himla gott. 😀
  Har förresten passat på och utnyttjat te-erbjudandet så väntar med spänning på att snart få hem mina teer. 🙂
  Kul med ett sånt erbjudande!

 5. Tack för receptet. Jag beställde te från Java med din rabatt, och ett av de teer jag beställde var just Chaiteét. Imorgon blir det nog en stor kopp Chai 😉

  Och tack för tipset om Java – det var mycket fina teér jag köpte!

Kommentera