Det blåser nya vindar i och utanför köket!

Undrar vart min ork tagit vägen, är lite förkyld samt drabbats av lite depression light tror ja! 😀 Håller på och skola in Emmis på förskolan men är övertygad om att det värst för mig! Seperationsångest….

Lovar jag ska ta mig i kragen och börja husera i köket snart igen! 😉

Igår efter förskolan åkte vi direkt till IKEA och skaffade pasta tallrikarna i XXL som jag velat ha länge!

Så nu står DINERA i mitt köksskåp och väntar på att få fyllas med nån smaskig pastarätt!

Dinera

0 reaktioner på ”Det blåser nya vindar i och utanför köket!

  1. Håller med om att lämna dom på förskolan och släppa in andra som ska ta hand om ens guldklimpar nog är mer jobbigt för oss mammor än för barnen. Men det är nog bara att inse att barnen behöver den stimulans och en annan mår nog också bra av att få göra något annat med, även om det är svårt att erkänna =).

    Vilka underbara pastatallrikar, är så sugen på att åka till IKEA, det är endel som behöver inhandlas.

    Ha en bra kväll!

Kommentera