En måndagkväll på balkongen med Moderat Kvinnorna

Vart ska denna rubrik ta oss? 😀

Igår kväll kom H hem sent pga ett möte han varit på. Då kan man behöva lite lugn och ro. Vi hade lite vin kvar ifrån helgen och massa frukter & bär och choklad förståss, vädret var från sin bästa sida så balkongen var skön att sitta på!

fruit

H hade med sig en present hem som han hade fått på mötet och som var väldigt uppskattad!
Kokboken ” En Europeisk matresa med Moderatkvinnorna”.
Jättebra recept och superfina bilder! Ska bli kul att testa dem. Finns ett recept för varje Europeiskt land! Finland tex:Varma hjortron med karamelliserad ädelost, Malta Pastizzi (Ost och kött knyten), Polen Clodnik (kall rödbetssoppa). Recept hittar ni även HÄR!

moderatbok
moderatmat

Ps: Ni glömmer väl inte att va med i tävlingen?!