Tävling tävling tävling!

Så var det dax att dra igång en spännande tävling! 😀 Satt och bläddrade i en mattidning en dag då jag råkade på en annons med väldigt lockande bilder och en väldigt lockande text! Gick in på denna sida, kikade runt och blev helt förälskad! Sagolikt söta saker hittar ni hos Sagolikt Gott! Nu ger Kardemumma Gumman och Sagolikt gott er chansen att vinna ett par supercoola örhängen ifrån dem, i form av söta cherry cupcakes!

cupcake1

Tävla hos Kardemumma Gumman om ett par coola cupcakes örhängen ifrån Sagolikt Gott!

Tävla gör ni såhär:

ALLA som deltar ska lämna en kommentar nedan och samtidigt skriva vad ni gillar mest på Sagolikt Gott´s hemsida! Saknas detta i kommentaren så är er lott ogiltig!

1. För er utan blogg = 1 lott

2.För er med blogg, Kopiera bilden ovan samt länka till tävlingen! = 2 lotter

3. Vill ni få 2 extra lotter ska ni lägga till mig via Bloglovin!

Follow Kardemumma Gumman

Skriv i kommentaren om ni lagt till eller länkat!

Tävlingen pågår tills midnatt den 1 Maj.

LYCKA TILL!

0 reaktioner på ”Tävling tävling tävling!

 1. Är med i tävlingen. Min favorit är Kanna-Kanelbulle. Om jag vinner dom läckra cupcakes örhängena, så ska jag ge dom till min älskade fru som har födelsedag nu i maj. Hon skulle bli överlycklig över dom. Hoppas på tur nu.

  Mvh: Rolf

 2. Åh vilka otroligt söta örhängen, vill absolut vara med och tävla.
  Gillar sagoliktgott.se speciellt för att designen på hemsidan gör mig glad, men också för att smycken som ser ut som mat/dessert är så härligt. Örhängena du lottar ut + de som heter jordgubbsstrut när nog sötast 🙂
  Här har jag länkat till dig: http://crazyhappy.blogg.se/2009/april/tavling.htm

  Hoppas på vinst! 😀

 3. Är med och tävlar. Min favorit är Fat-Kanelbulle.
  Jag vill verkligen vinna dom jättesöta cupcakes örhängena. Håller tummarna nu.
  Ha det så bra.

  Kram/Birgitta

 4. Självklart är jag med i tävlingen. Min favorit är Fat-Kanelbulle. Skulle vara så kul att få vinna dom söta cupcakes örhängena.

  Kram: Madelene

 5. Är med och tävlar. Min favorit är Mugg-Kanelbulle. Om jag har turen att vinna, så ska jag ge dom läckra cupcakes örhängena till min underbara flickvän. Hon skulle bli så glad över dom.

  Vänligen/Robert

 6. Oh så söta, klart jag vill tävla och japp, både Bloglovin och inlägg är klart 🙂

  Min favorit på Sagolikt gott, om jag nu tvunget måste välja nåt bland allt fint är glasdammsugaren. Den kan ju kurera vilket kaksug som helst 🙂

 7. Åh så mycket fina saker! Svårt att välja, men jag gillar nog mest det ärtgröna tårtfatet!

  Jag har ingen blogg, och din blogg är ju redan tillagd för mig på bloglovin 🙂

 8. Åh, jag som har tittat på de där små cupcakesen länge, jag ärlskar ju cupcakes! Min favorit på hemsidan är prinsessbakelserna som man kan sätta i trädgårdslandet, jag skulle vilja ge min mamma och pappa en sån att ha i deras rabatter.

 9. snygga örhängen om ja vinner dom så kanske nån viss urvald kan få dem ,min favorit var dom söta barnmössorna ,Mössa-Prinsess var ju super häfti

 10. Jag gillar prinsessmössan mest av allt! Söt och härlig huvudbonad i form av en tårta – kan det bli charmigare?

 11. oj oj oj, denna tävling kunde inte passa mig bättre! cupcakesmyckena är helt underbara men en annan sak jag blev helt kär i på hemsidan var det gröna tårtfatet (eller cupcakefatet som jag skulle kalla det) i bruksglas.

  jag är redan en prenumerant av din blogg på bloglovin sedan tidigare. har länkat till tävlingen från min blogg 🙂

  nu är det bara att hålla tummarna! 🙂

 12. hejsan
  åhhh vilka söta örhängen vill gärna tävla om dessa
  jag gillar mobilsmyckena väldigt mycket, så söta.
  men glasen var åxå väldigt vackra helst cappucino glaset..
  länkar i min blogg och prenumererar på bloglovin
  kram lolla

 13. Jag är gärna med i min första tävling på en blogg! Jag röstar på prinsessmössan…söta bäbisen är min gullunge 🙂

 14. JAAAA …… jag vill ju jättegärna vinna de supersöta örhängena!!!!!! CupCakes som örhängen -kan det bli gulligare!!!Det jag föll för — förutom de gulliga örhängena – var ju mobilsmyckena!!! Speciellt CupCakeBunny var ju urgullig!!!!

 15. hej jag har länkat på min blogg och lagt till dig på bloggkoll.
  det jag gillar bäst på från sagoliktgott hemsidan är nog dem jätte söta ”Öronhängen – Smultron CupCake”. mvh isabell

 16. Det gröna tårtfatet är min favorit. Härlig färg, passligt till sommarbjudningarna på terassen 🙂

  Länk finns på min sida och jag prenumererar redan 🙂

 17. Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla 🙂
  Min favoritprodukt var helt klart Flygande Nasse! Flygande grisar är bara så härliga, har en i gjutjärn + en bok om en flygande gris, så det kanske är lite av en samling redan det??

  Bildlänkade också i högra sidospalten på min blogg. Låter länken ligga uppe t.o.m. sista tävlingsdan.

  Häls. F

Kommentera