Baconlindad kyckling & Hasselbackspotatis

Det sägs att man inte ska leka med maten, men jag gör det ändå! Idag gav svärmor mig fria händer (bokstavligen talat), hon lekte med Emmis medan jag stod i köket! Tog den tid som maten behöver, dekorerade salladen, dukade fint!
Som en äkta hemmafru så stod maten på bordet då mannen i huset kom hem! 😀
Receptet på kycklingen & potatisen hittar du här.
Dock hoppade jag över marinaden till kycklingen idag men använde Mediterranean rub.
Serverade med bearnaisesås samt ett glas Chianti classico.

hasselback1

Trevlig helg mina vänner!

0 reaktioner på ”Baconlindad kyckling & Hasselbackspotatis

  1. Men shit va ambitiöst! Det är alltså sånt man pysslar med om man har barnvakt 😀

    Ser riktigt gott ut! Älskar hasselbackspotatis men har nog inte ätit det på 10 år.

  2. Åh, jag vill äta på Kardemummagummans restaurang:.)) Gud så läckert!

    Kunde dock inte låta bli att le… som liten åt vi mycket hasselbackspotatis, men det var svårt att säga så jag sade alltid ”knussel-knuss-potatis” och det gör jag fortfarande…;.)) Men inte för att det är svårt att uttala det rikigt, utan för att det är mysigt.

  3. Gud så duktig du har varit idag. Ser fantastiskt gott ut så jag hoppas att det gick hem hos svärmor och H ;-).
    Kram

Kommentera