Cognac & Rödlök

Så lyder receptet på en huskur mot tandvärk! Har en djävulsk tandvärk och fick tid imorgon på EM, dvs EN EVIGHET!!! Värktabletter hjälper icke men efter att ha gurglat i lite cognac och sitter med en skiva rödlök under läppen, känns det lite bättre! 😉 Nu vet ni vad ni gör nästa gång…

onion

Några fler bra tips någon?0 thoughts on “Cognac & Rödlök”

  • Aldrig hört, men det kan säkert vara en bra åtgärd.. Annars är vitlök i öronen bra, då man har öronont.. det är sant;-)
    Fin helg till dig o hoppas du slipper bita i rödlök hela helgen:-)

  • Tusen tack för tipset om rödlöken! Gurglat i whisky & haft på en tuss mot tanden, lagt värktablett direkt mot det onda men inget har ej hjälpt. Nu sitter jag här med rödlök i munnen & nästan direkt blev det en nästan himmelsk känsla efter att ha haft så ont hela dagen. Tack tack tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *