Cognac & Rödlök


Så lyder receptet på en huskur mot tandvärk! Har en djävulsk tandvärk och fick tid imorgon på EM, dvs EN EVIGHET!!! Värktabletter hjälper icke men efter att ha gurglat i lite cognac och sitter med en skiva rödlök under läppen, känns det lite bättre! 😉 Nu vet ni vad ni gör nästa gång…

onion

Några fler bra tips någon?


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 tankar om “Cognac & Rödlök

  • Pialotta

    Aldrig hört, men det kan säkert vara en bra åtgärd.. Annars är vitlök i öronen bra, då man har öronont.. det är sant;-)
    Fin helg till dig o hoppas du slipper bita i rödlök hela helgen:-)

  • Susanna

    Tusen tack för tipset om rödlöken! Gurglat i whisky & haft på en tuss mot tanden, lagt värktablett direkt mot det onda men inget har ej hjälpt. Nu sitter jag här med rödlök i munnen & nästan direkt blev det en nästan himmelsk känsla efter att ha haft så ont hela dagen. Tack tack tack!