Varma mackor med Dijonsenap & Kalkon

Vem orkar hålla till i köket idag då det är strålande sol ute och det är vår i luften? Hade helst velat sitta ute och grilla men orkar inte åka och inhandla allt man behöver. 🙂 Fick bli varma mackor & grönsaker.
Mackorna passar utmärkt att ta med sig ut i picnik korgen, väldigt goda att äta kalla också!

varma-mackor

Det här beöver du: (2 per)

4 Rostbröd
4 skivor basturökt kalkon
4 tsk dijonsenap
4 tsk smör
4 cheddarost skivor
Oregano (jag brukar ta ett stänk aromat ovanpå också)

Bred smör samt dijonsenap på varje skiva, lägg på skinkan samt osten. Toppa med oregano. Ugn 200 grader tills osten blivit bubblig och fått lite färg.
Middag på 15 minuter?! 😀

Nu EFTERLYSER jag ERA bästa recept på varma mackor! Vad vill ni ha på era? 🙂0 thoughts on “Varma mackor med Dijonsenap & Kalkon”

  • Åh det är gott med varma mackor 🙂 Mina två favvosar är ananas med curry, och basturökt skinka med ceasardressing. Och självklart ost på. Yummo!

  • Gud så gott! Jadu, en av mina favoriter är tomatpure, oregano + salt, basturökt kalkon, ananas och ost. Yummie! Blir som små goda minipizzor nästan.

  • Ja, tacoknytena var riktigt smarriga. Tackar och bockar.

    Varma mackor är gott, här hemma blir det oftast med chilisås, skinka, senap, tomat och ost. Ibland om man har kyckling över är det också gott att göra en röra av den med curry, röd lök, stekt bacon, creme fraiche, chilisås och ost.

  • Jag är nog lite trist, det är standard med rökt skinka, senap, skivade tomater, ev lök och massor av ost =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *